1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: lato609 TACTİCS-fm14

Hybrid View

kardeşim bu taktikle 3 maç oynadım taktiğini aynen yerleştirdim

westham 2-1
    newcastle 2-0
    everton 2-0

takımda sonuçta city her adamın mevkiide 2-3 alternatif var maçların hepsini kazandım ama bildiğin aykut kocamanın fenerbahçesi gibi oynuyorum hiç haketmeden kazandım maçları

ben mi bi yerde hata yapıyorum

taktiğini 2013 de de severek kullanıyordum ama bu taktik çok ofansif değil mi küçük takımlarla aynen bu haliyle işe yarıyor mu ? yoksa bi kaç ayar var mı mesela barcelona real e karşı oynarken ne yapmak lazım ??

Quote Originally Posted by ELeNiX View Post
    taktiğini 2013 de de severek kullanıyordum ama bu taktik çok ofansif değil mi küçük takımlarla aynen bu haliyle işe yarıyor mu ? yoksa bi kaç ayar var mı mesela barcelona real e karşı oynarken ne yapmak lazım ??
    ofansif gibi görülebilir taktik ama asıl sahada işleyişi rakibi bozmak..bundan dolayı orta alanda top kazanabilen ve pas yapabilen 2 yönlü oyuncular olmalı sadece..sunumda da belirtmiştim kardeşim "bazı maçlarda orta alanın solunda ki oyuncuyu önliberoya çekebiliriz..deplasmanda zorlu rakiplere karşı işe yarıyor..ama sürekli yapınca ben istediğim gibi oynayamadığımızı gördüm..ondan dolayı eleme maçlarında iken deplasmanlarda uyguluyorum onu..ama taktiğin asıl verimi rakibi bozmaktır..

Quote Originally Posted by Military View Post
    kardeşim bu taktikle 3 maç oynadım taktiğini aynen yerleştirdim

westham 2-1
    newcastle 2-0
    everton 2-0

takımda sonuçta city her adamın mevkiide 2-3 alternatif var maçların hepsini kazandım ama bildiğin aykut kocamanın fenerbahçesi gibi oynuyorum hiç haketmeden kazandım maçları

ben mi bi yerde hata yapıyorum
    taktiğe daha oyuncular tam anlamı ile alışmadığı için bu sorun oluyor kardeşim..zamanla takım savunması ve olgun atak yapman sayesinde verilerin artacaktır ve farklı sonuçları alacaksındır..ayrıca antrenmanı da 1ay ara ile gözden geçirmeyi unutma..

Mesaj Yetkileri