CM 03-04 ü şimdi bi oynayın bakalım. Ne kadar dayanabilirsiniz. Her şey zamanında güzelmiş.
Yalnız FM 2008 harbi efsaneydi be. Vagner Love'u koy forvete of of...
Oyun ne zaman 3D'ye geçmek için atılım yaptı işte o zman maç motoru kötüleşti. Keşke 3d gelmeseydi. Ki zaten 3d kullanmıyorum ben.
FM13 Şubat yamasından sonra düzelmişti. Güzel zevkli oyun olmuştu sakatlık sorunu ise her zaman olmuyordu. Bence o sakatlık problemi antremanla alakalı. Gerçekte olduğu gibi. Birde oynadığınız oyunla alakalı. Tempolu oynarsanız tabiki sakatlık olur. Bknzordmund.
FM 14 te pek oynayamadım. 2. sezondayım sakatlık problemleri bende nisanda hortladı. Ama art arda oldu çok can sıkıcıydı. Maç motoruda çok şut çekilip çok kaçıyor o da çok can sıkıcı. Ama oyunun zorluğuna katılmıyorum. Takım kimyasını kurduğun zaman çok rahat maç kazanıyosun. Bayern'i elemiştim CL'nde GS ile ilk sezonda. Her neyse. Şubatta oyun tam olur ama neye yarar. Ben sömestırda oynamak istiyorum kışın oynanır oyun zaten yazın kim bakar oyunun yüzüne?


Alıntılı Yanıtla