1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: San Fantastico Liginde G.D Chaves

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İlk başta yamadaki takımları görünce kolay gibi geliyor ama normal lig gibi her takım her takımı yenebiliyor.

Galibiyetle başlayınca umutlanmışdım ama art arda puan kayıplarından sonra ne oluyor dedim son maçta ise ilk golden önce farkettiğim oyuncu görevlerini vermediğimi görünce onları belirledim.
    Beklere ve defans oyuncularına sıkı markaj verince biraz toparladılar.

Bakalım ilerleyen maçlarda ne yapacaklar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Defansda sıkıntı olduğunu düşünerekte bir oyuncu kiraladık.
    [Spoiler=Juan Paplo Vivas][\Spoiler]

Maçı 3-0 a getirdikten sonra yorulan ve sarı kartı olan oyuncularımı değiştirdim ki sakatlık kırmızı yemeyim diye ama sonrasında 4-0 bulduktan sonra Galata 2 gol bir den attı. İyi basdırdılar ama defansımın sağlam durması sayesinde durumu kurtardım.Kalecileri de saolsun bana çalışdı iki şutumuda içeri aldı.

Takım toparlanmaya başladı rahat bir galibiyet daha

Mağlup duruma düştükten sonra bile disiplinden şaşmayarak galibiyeti almasını bildik.

Direk playoff rakibimizle karşılaştık. Bizden 4 puan önde idi kazandığımız taktirde puan farkıda 1 e inecekti.Orta saha oyuncum bruno nun 30, dk da attığı golle 3 puanı kaptık.

Yine bir başka playoff rakibimiz ile karşılaştık. Dinlendirme amaçlı yaptığımız rotasyon sonucu 53. dak da golü yedik. Heman arkasında 3 oyuncu değişikliği sayesinde maçı almasını bildik.

Bu seferde ardımdan gelen bir rakiple karşılaştık ve ilk 40 dk da bulduğumuz gollerle galibiyetle bitirip yenilmezlik serimizi 6 maça çıkardık.

Mesaj Yetkileri