İyi gidiyoruz ama Menemen'de ensemizde
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi gidiyoruz ama Menemen'de ensemizde
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kayseri Şekerspor'u Yenmen Keyif Verdi O Takımı Hiç Sevmiyorum
Spoiler:
Başarılar Kardeşim Yolun Uzun Tez Zamanda Süperlige Çıkman Dileğiyle
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Barış kötü mü yahu 13'te iyiydi yine.Doğan da gerçekte bu takımın gol yükünü çekiyordu oradan Altınordu'ya transfer oldu bu sezon başı.Para olursa Ozan Sol ile birlikte Altınordu'dan çekebilirsin ikisini gayet kaliteli isimler![]()
Bu arada Doğan'ın soyadı Karakuş
Zor bir işe kalkışmışsın umarım başarılı olursun![]()
Alt ligler bol gollü maçlarİlk sene çıkarsan bir üst lige diye düşünüyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Barış'ın profili. Pek iyi olmadığı için yedekte tutuyorum.
Çok iyi gidiyoruz nazar değmesin, ligin ilk yarısını lider olarak kapatırsak çok iyi olur.
Yine kıran kırana mücadele ve bol gollü bir maç oldu. Bu tür maçlardan çok çekiniyorum açıkçası, gol yemeyelim diye herşeyi yaptım.
Yine kritik bir şekilde galip geldik. Maalesef gol sorununa çözüm yok.
Ligin ilk yarısını böylelikle lider kapattık ve aradaki puan farkını iyice açtık.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gidişat güzel Ptt 1. Lige kadar takılmadan çıkarsın muhtemelen![]()
Herkesi yenmişiz iyi gidiyoruz![]()
Teşekkürler.
Sezon başlamadan önce en çekindiğim takım İstanbulspor'du. Bire bir karşılaştırdığımızda şansımız pek tutmadı.
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama her maç banko maçın adamı Ceyhun seçiliyor.
Yine Ceyhun, yine galibiyet.
Anadolu Üsküdar'a şanssız bir biçimde yenilmiştik, bu sefer intikamımızı aldık.
Şaka maka İhsan'ın 25 golü oldu.
3. ve 2. Ligde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Takır takır oynar çıkarsın. 1. Ligde iyi bir takım genç takım kurarsan orada da takılmazsın gibime geliyor.
İyi gidiyorsun. Ceyhun'un işe yaradığını görünce sevindim. Aldığım hiçbir oyunda bana yararı olmamıştı. Bir türlü oynatamamıştım onu.
Galibiyet serimize devam ediyoruz, nazar değmesin.
Şuana kadarki ilk alt biten maçım oldu.
5 dakikada iki gol yiyerek yendiğimiz maçı berabere bitirmesine yardımcı olan defans hattımıza şükranlarımı sunuyorum.![]()
18 maçtır yenilmiyoruz, bakalım serimizi bozabilecekler mi?
O kenardan bakış atmayı seviyor Ceyhun.
Takım için ise söylenecek bir şey yok zaten![]()
maçların yıne dengesiz olmaya başlamış sezon arasına iyi puan farkıyla bitirmişsin
Takım iyi gidiyor , kaç hafta var lig bitimine ?
Ceyhun reisin şimdiden 19 gol 23 asisti oldu.
Takım biraz dengesiz bunun sebebide defansa pek takviye yapamadığımdan dolayı maalesef.
10 hafta kaldı sanırım, umarım bu sene şampiyon oluruz kazasız belasız üst lige yükseliriz.![]()
En çok çekindiğim takımlardan bir tanesiydi Denizli Bld. İlk yarı deplasmanda 2-1 yenmiştim, bu sefer olmadı.
Ligin en zayıf olan takımlardan bir tanesi olan Ayvalık'ı 4-1 yenmeyi başararak önceki haftanın izlerini sildik.
Dörtlemeye alıştık gidiyoruz bakalım.![]()
Kayseri'de bu yarışta bende varım diyerek bizi evimizde yenmeyi başaran ikinci takım oldu.
Naptın be Tuzla?Toplam 4 tane defansım vardı, üçü kart cezalısıydı bu maç. Ortasaha oyuncularını defansa çekmek zorunda kaldım.
Dengesiz gidişat sürüyor. Şükürler olsun ki bir galibiyet serisi yakalayarak aradaki farkı açtım, o yüzden içim rahat.
Puan tablosu ?![]()
Adam da para var huzur var.![]()
Sağolsun başkanımız iyi gidişattan dolayı 50-60 Allah ne verdiyse bağışlıyor.
Tabloyu daha sonra ekleyeceğim biraz ilerlediğim için skorları paylaşıyım.![]()
Maç Notları: İki takımın golcüsünün kapıştığı maçta galip gelen İhsan oldu, hatrick yaparak maçı getirdi bize.
Maç Notları:Bizim için büyük bir şansızlıktı beraberlik. Banko galip geleceğimiz bir maçtan birer puan ile ayrılmak üzücü.
Gösterdiği performanstan ötürü alkış topluyor İhsan. Bu sezon 32 gole ulaştı.
Aynı şekilde Ceyhun'da müthiş bir istatistikle oynadı.
![]()
Ligde katliam yapmışsınAma arada kötü mağlubiyetler almıyor değilsin
![]()
Hacı sadece sana başarılar değerini bil adamsın![]()
Ligi 77 puan ile bitirerek rekor kırdık, işte ligin tablosu. Ligden bizimle birlikte Kayseri Şekerspor'da yükseldi.
Oyuncu verilerinde açık ara öndeyiz. İhsan ve Ceyhun sırtladı resmen takımı.
Bu büyük başarıdan sonra başkanımızın teklif ettiği bir yıllık sözleşme mevcut. Açıkçası bu başarıdan sonra bir yıl değilde daha uzun süreli bir teklif vereceğini düşünüyordum. Menfaatçi bir başkanımız var.
Hayırlı olsun Şampiyonluk , İnanmış Adamlar![]()