STSL 30. Hafta
Bu maçla birlikte zaten rakibin bir türlü peşimizi bırakmaması sebebiyle şampiyonluk hayal oldu
Spoiler: Maç Verileri
STSL 31. Hafta
STSL 32. Hafta
Şampiyon Kayserispor!!!
Geriye Kalan Maçlarımız
Avrupa'da Karşımızdaki Öteki Dev
Avrupa Ligi Final
Man Utd maçı hafızalardan silinmiyor.Medya bunu uzun süre unutamıyacak gibi
Açıkcası maça öyle güzel başladık ki çok umutlanmıştım.Geliyor mu kupa yoksa diye.İlk golü atana kadar rakibe çoktan 8 şut çekmiştik.Golden dakikalar sonra rakip birde kırmızı yiyince benim için maç bitmişti.Fakat rakip atamayınca biz kendi kalemize attık.Daha sonra ölümüne bastırdı Arsenal.Pozisyon falan göremedim herhalde bizim takım adına.Uzatmalarda ise enteresan gollerle maçı kazanmasını bildi.Diyicek fazla söz bulamıyorum.Ümitlenmiştim.Buraya kadar geldiysek aladabiliriz diyordum.Ama nefesimiz yetmedi.Bu sene katıldığımız 4 kupadan sıfır çekiyoruz ama tarih kitaplarının unutucağı 2. lerden olmadığımızı düşünüyorum
Özür dileme Serdar!Bizi buraya kadar getiren en önemli isimlerden birinin özür dilemesi beni sinirlendirdi açıkcası.Baktım boşuna üzülme falan demek için özel görüşmeye ama sadece kötü performansa sövebiliyorsun.Olur öyle vakalar deme şansımız yokmuş.Bende dokunmadım.Yinede Serdar sevilen bir oyuncu takım kendi arkadaşına sahip çıkıcaktır
Serdar bu sene defans olmasına rağmen ligde 10 ZTK'da 5 gol attı bu arada![]()
Spoiler: Serdar
Avrupa Ligi İncelemesi
Sow aşırı güzel oynuyor son 2 seridir.Artık profilinden mi yoksa oyunun onun oynattığı pozisyonundan mı bilemiyorum.
Herşeye rağmen