Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 409 sonuç

Konu: Henüz Ölmedik | Sakaryaspor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@benzema35 : Hiç sorma ya ama yiyeceğimiz çok belliydi ciddi bir kondisyon sıkıntısı yaşıyoruz %40'ları görüyoruz sürekli maça hamle de yapamıyorum pek direneceğiz başarılı olacağız yapacak bir şey yok.

@Hüseyin : Kesinlikle 3 puan olsa daha iyi olurdu tabi.

TFF 3. Lig 2. Hafta : Erzurum Belediye 3-2 Sakaryasor

2. Hafta karşılaşmasında Erzurum deplasmanındaydık.Sahadan 3-2 mağlup ayrıldık.Maça iyi başlamıştık öne de geçmiştik ancak kondisyonlarımızın erken tükenmesi maçtan kopmamıza neden oldu.Ancak bu zorlukları da aşacağımıza inanıyorum.

TFF 3. Lig 3. Hafta : Sakaryaspor 1-0 Maltepespor

Ligin 3. haftasında Maltepespor'u sahamızda ağırladık.Sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanla ayrıldık.Böylece ligdeki ilk galibiyetimizi almış olduk.

ZTK 2. Ön Eleme : Bursaspor 4-1 Sakaryaspor

Güçlü rakibimize karşı oynamayan genç arkadaşlarımızı oynattım.Ortaya bu sonuç çıktı kalite farkıyla Bursa rahat kazandı ancak attığımız gol benim için önemliydi kutluyorum oyuncularımı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçları msn aracılığıyla canlı takip ediyorum Yavaş yavaş takım doğruluyor kondüsyon sorunuda ortadan kalkıyor, bu sene play-offa kalsak iyi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

TFF 3. Lig 4. Hafta : Hacettepe 2-1 Sakaryaspor

Ligin 4. haftasında Hacettepe deplasmanındaydık.Maça çok iyi başladık 1-0 öne de geçtik ancak rakibimizin de cevapları gecikmedi ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldık.Deplasmanda ciddi sıkıntılar yaşadığımızı söylemeliyim.

TFF 3. Lig 5. Hafta : Sakaryaspor 2-1 Yeni Aksarayspor

Sahamızda Yeni Aksarayspor'u ağırladık.Maça çok kötü başladık 1-0 geriye de düştük ardından takım çok güzel silkindi ve cevabımızı geciktirmedik.İkinci yarıda da üstümüze koyarak devam ettik ve sahadan 2-1 galip ayrıldık.

TFF 3. Lig 6. Hafta : Elazığ Belediye 2-0 Sakaryaspor

Deplasmanda şans bizden yana değil.5 Topumuz direkten döndü 5'ini de Hacı Doğru kaçırdı.Bir dahaki sefere maça abdestli çıkar umarım.

TFF 3. Lig 7. Hafta : Düzyurtspor 1-2 Sakaryaspor

Nihayet deplasmanda şeytanın bacağını kırdık.Düzyurtspor deplasmanında güzel bir oyun ortaya koyduk ve sahadan 2-1 galip ayrıldık.Bu maçla birlikte deplasmandaki ilk 3 puanımızı almış olduk.

TFF 3. Lig 8. Hafta : Bursa Nilüferspor 4-1 Sakaryaspor

Deplasmanda üst üse 3. maçımıza çıktık.Bursa Nilüfer deplasmanında maça çok iyi başladık öne de geçtik ama takımımız hayli yorgundu üst üste deplasmanların takımı yorduğunu gördük.Üst üste yediğimiz gollere engel olamadık ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldık.

Puan Durumu

8. Hafta sonunda 10 puanla 11. sırada bulunuyoruz.Zaten 7 puanı iç sahada aldık.Deplasmandaki kötü performansımızın üstüne çıkarsak daha üst sıralara çıkabiliriz.Lider ile 6 puanlık bir fark var çok büyük bir fark değil 2-3 hafta da rahat kapatabiliriz bu farkı iç saha performansımız zaten iyi önemli olan deplasmanda iyi olmamız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İnişli çıkışlı gidiyorsun zaten şu ligde kimin ne yapacağı belli olmuyor. Bir hafta yenerken bir hafta yeniliyorsun

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Hacı ölmediysen öldürürüm ben raad ol gına gelir başarılar

sakary Ali Misafir

Çok istikrarsız başlamışız, ama lig genel olarak istikrarsız. Deplasmanda gelebilecek 2-3 galibiyet lider yapar bizi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

TFF 3. Lig 9. Hafta : Sakaryaspor 3-1 Çıksalınspor

Sahamızda 1-0 geriye düştüğümüz maçta Çıksalınspor'u 3-1'le geçtik.Bu oyunumuzu deplasmandaki maçlara da yansıtsak çok güzel olacak.

TFF 3. Lig 10. Hafta : Sakaryaspor 0-1 Ünyespor

Sahamızda ilk kez yenildik.Şans onların yanındaydı.Tek şutları kaleyi buldu o da gol oldu.

TFF 3. Lig 11. Hafta : Sandıklıspor 2-2 Sakaryaspor

Sandıklıspor deplasmanından 90+2'de attığımız golle 1 puanla ayrıldık.Güzel bir karşılaşma oldu son dakikaya kadar mücadele etmemiz maçı bırakmamamız beni çok mutlu etti.

TFF 3. Lig 12. Hafta : Sakaryaspor 0-1 Orhangazispor

Sahamızda Orhangazispor'a 90+4'de yediğimiz golle 1-0 yenildik.Son dakikalarda yediğimiz goller olmasa şuan ilk 5 içinde olabilirdik.Çok şanssız bir sezon geçiriyoruz ama önümüzde daha çok maç var 5-6 maçlık bir galibiyet serisi bizi lider bile yapabilir öyle bir ligdeyiz.

TFF 3. Lig 13. Hafta : Sancaktepe Belediye 0-4 Sakaryaspor

Sancaktepe deplasmanından farklı galibiyet aldık.Hacı Doğru'nun hat-trick yapması bizi mutlu etti.Umarım hep böyle olur ve takım da hep böyle oynar.

TFF 3. Lig 14. Hafta : Sakaryaspor 1-0 Darıca G.Birliği

Sahamızda Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 yendik.Hacı Doğru son 2 maçta 4 gol atarak 6 puan almamızda büyük rol oynadı.Umarım böyle devam ederiz.Bu arada ilk defa 2 kez üst üste kazandığımızı da belirtmeden geçmeyeyim.Umarım seriye bağlarız.

Puan Durumu

20 Puanla 10. sırada yer alıyoruz.Görüldüğü gibi ilk 5 ile fazla bir fark yok aramızda.Bir kaç galibiyet daha alırsak onları yakalayabiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Takım toparlanmış, yavaş yavaş form yakalamaya başlıyor inşAllah böyle gider

Kume dusme hattindan iyice kopmaya baslamisiz.. Play-off oynariz bu sezon

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

TFF 3. Lig 15. Hafta : Batman Petrolspor 1-2 Sakaryaspor

Ligin 15. haftasında Batman Petrolspor'un konuğuyduk.Maça çok hızlı bir giriş yaptık ve ilk yarıda muazzam bir oyun sergiledik.İlk yarı da attığımız gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldık.

TFF 3. Lig 16. Hafta : Sakaryaspor 1-2 Evrensekispor

Sahamızda Evrensekispor'a 90+1'de yediğimiz golle 2-1 mağlup olduk.Son dakika şanssızlıklarımız kaldığı yerden devam ediyor.

TFF 3. Lig 17. Hafta : Balçova Belediye 0-4 Sakaryaspor

Balçova Belediye deplasmanından 4-0'lık bir skorla ayrıldık.Ali Genç'in hat-trick yapması bizi mutlu etti.Deplasman şanssızlığımızı artık kırdığımızı düşünüyorum.

Puan Durumu

Ligde ilk devre sona erdi.Ligin ilk devresini 7. sırada kapattık.Lider ile aradaki farkı kapatmak zor gibi görünse de yakalayacağımız galibiyet serileri bizi zirveye çıkaracaktır.1 Aylık bir ara vereceğiz.İkinci devreye çok iyi hazırlanacağız oyuncularımla zoru başaracağımıza inanıyorum.
    Last edited by Fearless Coward : 08.Ocak.2014 at 15:49

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu Evrensekispor neyin nesi abi ya, bu adamlar benim oyunumda da lider

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2. Devre Start Aldı ! Çorum Belediye 1-2 Sakaryaspor

Çorum Belediye deplasmanından 2-1 galip ayrılarak 3 puanı hanemize yazdırdık.

Maltepe Şoku 2-0

Hava şartlarından dolayı maçımızın ertelenmesinden dolayı yine deplasmandaydık.Maltepe deplasmanından 2-0 mağlup ayrıldık.Çok kötü bir oyun ortaya koyduk maçtan sonra zaten hemen oyuncularımla toplantı yaptım.

Tatangalar Yine Mağlup 0-1

Ertelenen maçta sahamızda Erzurum Belediye'ye 1-0 mağlup olduk.Kötü gidişe bir dur dememiz lazım yoksa 2. lig yalan olacak.

Yeni Aksaray'la Yenişemedik 1-1

Yeni Aksaray deplasmanında 1-1'lik eşitlikle ayrıldık.Güzel bir oyun ortaya koyduk ancak bu galibiyet için yeterli olmadı.

Tatangalar 3 Hafta Aradan Sonra Galip 0-1

Çıksalınspor deplasmanından 1-0 galip ayrılarak 3 hafta aradan sonra galip geldik.

Tatangalar Çok Rahat 3-0

Sahamızda Bursa Nilüferspor'u 3-0'lık rahat bir skorla yenerek üst üste 2. galibiyetimizi aldık.Umarım böyle devam ederiz.

Puan Durumu :

Maç eksiği ile 9. sıradayız.Hava şartlarından dolayı bir çok maç ertelendi maç eksiğimizi tamamlayınca daha yukarılarda olacağımızı umuyorum.

sakary Ali Misafir

Son 2 galibiyet olmasa ciddi sıkıntıymış hakikaten. Eksik maçı da alalım. Ligin sonu geliyor artık bir denge tutturmak lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Balçova Belediye Spor toto 3.ligin cici takımı ancak Bulunduğu Pozisyon Gerçekten Taktir Edici İlk Sezonu İçin... Şaka Bir Yana Sakaryaspor 'da Çok İyi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İnandık Kazandık 2-3

Ünyespor deplasmanında 2-0 geriye düştüğümüz maçta muazzam bir oyun ortaya koyarak sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardık.Takımımız inanıyor üst lige çıkacağız.

Savaşa Devam 2-1

Sahamızda 1-0 geriye düştüğümüz maçta Düzyurtspor'u Hacı Doğru'nun golleriyle 2-1 yendik ve galibiyet serimizi sürdürdük.

Tutulmuyoruz 1-0

Sandıklıspor'u sahamızda 1-0 yenerek üst üste 5. galibiyetimize imza attık.Hüseyin'in kalede yaptığı mükemmel performas bize galibiyeti getirdi.

Yenemiyorsan Yenilme 1-1

Lider Hacettepe ile yenişemedik.Muammer'in frikik golüyle 1-0 öne geçtik ancak cevapları gecikmedi.İkinci yarıda da Hüseyin'in çıkardığı penaltı bize 1 puanı getirdi.Bu maçı normal şartlarda kazanabilirdik 2 günde 2 maç yapmak ne kadar zordur az çok bilirsiniz.Yine de 4 puan büyük başarı oyuncularımı kutluyorum.

2. Devre Performansımız :

İkinci devre bambaşka bir Sakaryaspor vardı sahalarda.Önce Çorum Belediye galibiyetiyle başlamıştık ardından 2 maç üst üste yenilmiştik.Ne olduysa o 2 mağlubiyetten sonra oldu 7 maçtan 17 puan çıkaran takımımız play-off potasına girmeyi başardı.Büyük bir takdiri hakediyor oyuncularım.

Puan Durumu :

2 Maç eksiğimiz var.Bu 2 maçı kazanırsak liderle farkı 3'e indirebiliriz.Eksik maçları kazanmamız çok önemli.Takımıma güveniyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakaryaspor Çok Rahat 3-1

Sahamızda Sancaktepe Belediye'yi rahat bir skorla geçtik ve yolumuza devam ettik.

Sakaryaspor'dan Kritik Galibiyet 1-2

Zorlu Darıca Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla ayrılarak rakibimizin önüne geçmeyi başardık.

Kalan Maçlarımız :

Kritik 5 maç bizleri bekliyor.Evrensekispor maçı özellikle çok önemli bizim için.Umarım 5'te 5 yaparız.Puan durumunu almayı unuttum ancak 2 maç eksiğimiz var ve 3. sıradayız.Liderle aramızda şuan 8 fark var ancak maç eksiğimizi kapatınca bu farkı 2-3'e indirebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Eksik maçları 6 puanla kapatırsan direk bile lige çıkarsın.

Çok çetrefilli bi sezon olmuş play - off sıkıntılı olur inş direk çıkarsın kanka.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sıkıntılı maçlar kalmış, bunlardan 10-12 puan toplasan çıkarsın kanka.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son 5 Maçta Ne Yaptık :

Açıkcası takımın revire dönmesi bizi sıkıntıya soktu son 5 maç öncesi.Hadi 5-6 sakatlık var bu sakatlıkların içinde gol yükümüzü çeken isim Hacı Doğru'nun da olması bizi sıkıntıya soktu.Gol anlamında zorlandık ve son 5 maçtan 1 galibyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet'le ayrıldık.Artık play-offlardayız sonuna kadar savaşıp 2. lige adımızı yazdırmak istiyoruz.Play-off'larda rakibimiz çekilen kura sonucunda Evrensekispor oldu.Zor bir rakip 2 maçta da yenememiştik ligde onları.Bu sefer şeytanın bacağını kırmak istiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ne Evrensekispor'muş be bi bitmediler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Zora sokmuşsun işi de çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüyü sıçrayamaz bu sefer yenersin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şeytanın Bacağını Kırdık Final Aşamasındayız !

Uşak'ta oynanan maçta Manavgat Evrensekispor'u son 5 maçta oynamayan bu maçta dönen golcümüz Hacı Doğru'nun attığı golle 1-0 yendik ve adımızı final aşamasına yazdırdık.

Rakip : Erzincan Refahiyespor

Ciddi bir rakiple oynayacağız.Son 10 maçlarında 9 galibiyet 1 mağlubiyetleri var.Ancak yüzdük yüzdük kuyruğuna gelmişiz burayı geçemezsek taraftarımıza ayıp etmiş oluruz.Sonuna kadar savaşıp 2. lig vizesini alacağız.Bu arada formatı bilmeyenler varsa belirteyim 3 takım 2. lige yükseliyor o yüzden 3 eşleşme var yani kazanan takımlar 2. lige çıkacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Refahi tehlikeli takım kanka dikkat etmek lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arkadaşlar Crash dumps hatası nedeniyle bir önceki saveye geri dönmek zorunda kaldım maalesef.

Manavgat Evrensekispor maçını bir daha oynamak zorunda kaldım.Bu sefer az kalsın eleniyorduk penaltılarla adımızı finale yazdırdık.Final aşamasında bu sefer daha güçlü bir rakiple eşleştik.İstanbulspor ile zorlu bir maç bizleri bekliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Üçüncü ligdeki en çekindiğim takımdı İstanbulspor. İnşAllah çıkarız üst lige.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakaryaspor 2. Ligde !

Çok zor bir maç oldu maçın son dakikalarına doğru Ayhan Güneş ile bulduğumuz duran top golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldık ve adımızı 2. lige yazdırdık.

Final Aşaması Toplu Sonuçlar :

Sakaryaspor'da Seçim Müjdesi !

Bu haber bizim için çok önemliydi transfer tahtasının açılıp açılmayacağını merak ediyorduk.Bu seçimden sonra belli olur herşey ben tahtanın açılmasına kesin gözüyle bakıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tebrikler kanka. Seçim sonrası ambargo kalkar transfer yapabilirsin. Oyuncu önerileri benden.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakaryaspor'un Yeni Başkanı İsmail Arslan

İsmail Arslan'dan Mesaj

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maalesef transferi açamadık.Elimizdeki oyuncuların sözleşmelerini uzatmaya çalışacağız ve kardeş kulüp bulunması için talebimizi de yaptık 1 ay içinde bulacaklar inşAllah.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Özkan 1 Yıl Daha Sakarya'da

Bitecek olan sözleşmemi 1 yıl daha uzattım.Uzun yıllar burada kalmak istiyorum ancak kulübe zarar verdiğim an ayrılmak isterim o yüzden 1 yıllık sözleşmelerin devam etmesinden yanayım.

Lig Kuraları Çekildi :

2. Lig 1. grupta yer aldık.Kaliteli ekiplerin bulunduğu bir gruptayız ilk hedefimiz ligde kalabilmek eğer kiralık oyuncular alabilirsek bu hedeflerimizin üstüne çıkabiliriz.

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri