Merhaba arkadaşlar ilk kariyerimle karşınızdayım.Öncelikle ilk kariyerim olacağı için bazı hatalar olacakdır.Sizlerin yol göstermesi ile daha iyiye gideceğime inanıyorum.Hedefim ŞL kupasını almak tabikide ne kadar sürer ozamana kadar ne olur bilemem ama hedefimiz uzun vadede Şl kupası olarak belirledim.
Grupo Desportivo De Chaves
Takımız G.D Chaves, normalde Portekiz ikinci liginde bulunmaktadır.Fakat ben xthexserhat arkadaşımızın hazırladığı Fantasy Football League yaması ile kariyerimi yapacağım.Bu arada da diğer takımların (yamadakilerin) Avrupa maceralarını da elimden geldiğince paylaşacağım.
1949 yılında kurulmuş ve en büyük başarıları 2009-2010 yılında Portekiz kupası finalinde Porto ya 2-1 kaybetmeleri ile biten maçtır
Stadımız Estádio Municipal de Chaves Chaves
Kapasitesi 22,000 kişiliktir.U19 milli maçları ve milli takımlar gençlik oyunlarıda yapılmaktadır.
Başkanımız
Bruno Carvalho G.D Chaves İdari Komisyon Başkanı
Taraftarlarımız
Takımımız
Seçili ligler
Pek bir ihtiyaç olmayacağını düşünerek sadece San Fantastico ligini seçtim.Ama
veritabanını büyük boyutta seçtiğimden 304,000 oyuncu mevcut.
Medya tahmini

Taktiklerimiz
İsminin andam yazmasına aldırmayın.Bu taktiği Serhat arkadaşımızın Erzurumspor kariyerinde görüp onun taktik gibi yapmaya çalıştığım bir taktik.Aslında resimlerinden bakarak yapmaya çalışdım.Şimdilik iyi gidiyor gözüküyor.

Bu son taktikte Latif arkadaşımızın forumda paylaştığı lato609 taktiğinin az bir değişik halidir.Bu taktiği bir önceki Chaves kariyerimde kullandım ve memnun kalmışdım. Latif arkadaşımızın taktiğinde normalde üç ortasaha oyuncusu var fakat ben onu chaves de tam oturtamadım birde takımda dos mevkisindeki oyuncularım iyi olunca ortasahanın en solundaki oyuncuyu dos mevkisine çekip o şekilde kullandım ve verim aldım.

Takım toplantımız sonucu hedefimizi playofflar olarak belirledik.Ama iyi bir galibiyet serisi ile şampiyonluk bile gelebilir.
Medya tahminleri ve ligimizdeki takımlar

Takım kadromuz
Kalede
[spoiler]
[/spoiler]
Defans
[spoiler]
[/spoiler]
Defansif Orta Saha
[spoiler]
[/spoiler]
Ortasaha