Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında Nurizade Ziya Bey, Ayetullah Bey ve Necip Bey tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kurulan spor kulübü. Renkleri sarı ve laciverttir.
Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında Nurizade Ziya Bey, Ayetullah Bey ve Necip Bey tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kurulan spor kulübü. Renkleri sarı ve laciverttir.
Başarılar dilerim.
Screw you guys, I'm goin' home
Başarılar Berk![]()
Başarılar Berk![]()
Kümeye Kümeye Berk Kümeye ! !
Başarılllar.
Başarılar.![]()
TariboWest
Başarılar![]()
başarılargalatasaraylı olmama rağmen yinede türk takımı.
Basarilar![]()
1.Hafta
2.Hafta
Transferler
Nicolas Tagliafico
Taktik
Yabancı sol bek'e gerek yoktu bence Hasan Ali 2 yıl Türkiye Liginde iyice pişerdi onun dışında kupa ve lig gayet güzel
Başarılar Berk ben de senden bi 2-3 saat önce yeni bir Fenerbahçe kariyerine başladım tesadüf olmuş.![]()
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
Veriler
Başlangıç iyi tabi ama Aslanlarım daha iyi başlamış![]()
Elazig macindan 2 puan daha alsaydik iyi olurmusBaya gol kacirmisiz herhalde
Başarılar.
Sol bekin transfere ihtiyacı yoktu bence.Hasan ve Kadlec dururken.Maçlar şimdilik iyi gidiyor.Başarılar dilerim.![]()
![]()
Last edited by hasque32 : 12.Ocak.2014 at 10:27 Reason: İki tane sigara smile ı koymam.
Eyv. merak etme geçecez !
Evet çok şansızdık.
Teşekkürler.
Kadlec'i satacam büyük ihtimal, Hasan Ali ile Tagliafico'yu sırayla oynatma gibi bir planım var.İkiside gelişir veya gelişmez bilemiyeceğimTeşekkürler.
Başarılar kardeşim (: ama bırakın şu türkiye liglerini gidin avrupanın ücra liglerinde adı sanı duyulmamış yada tarihi tozlanmış takımları gün yüzüne çıkarın inanın daha zevkli oluyor (:
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
Veriler
Gidisat cok iyi, daha simdiden FB ve GS ust siralarda tek basina kalmislar![]()
16.Hafta
17.Hafta
Veriler
5.Ön Eleme Turu
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.