-
Ben mesela basın toplantısında hep iddaalı konuşuyorum, çünkü 3 sezondur sadece 1 maç yenildik ligde, ancak büyük takımlarla oynadığımızda hırsla yeneceğimize kalbimle inanıyorum dediğimde takım gerçekten 8 - 9 ortalamanın üzerine çıkıyor. Özellikle evimizde oynanan maçlarda bu değerler dahada bir ön plana çıkıyor. Kanıtlamam gerekirse;

Özellikle Romayı seçtim çünkü aldıkları gazın en çok belli olduğu maç Roma maçı diyebilirim. Herhangi bir hile vb. bir şey yok, şuanda kulüp değerimiz 26milyon. Her neyse, diyeceğim o ki, basın toplantıları oyuna gerçekten etki ediyor, ancak kötü giden bir sezonda iddialı konuşmak oyuncuların moralini düşürebilir, ek olarak rakibi hafife almak rehavete kapılmalarına sebep verebilir, bu yüzden genellikle her rakibi ciddiye aldığınızı veya başarının devamı için çok çalışmamız gerektiğini herkes biliyor gibi yorumlar seçmeniz oyuncularınızın maçlara daha ciddi çıkmasını sağlayabilir. Ek olarak her konuşmada hırslı veya iddaalı konuşmalar yerine Dikkatli cevap vermekte ciddiyeti koruyabilir. Her daim rakip takımın oyuncularına saygı duyduğunuzuda söyleyin, böylelikle oyuncularınız maçların ciddiyetinin farkına varacaktır. Ancak namağlup son 10 maça girip şampiyonluğa oynadığınız sırada kesin bir şekilde ciddiyeti elden bırakmamamız gerektiğini biliyoruz tarzında yorumları seçmeye çalışın, sözlü münakaşaları Yorumsuz bırakın, kişilerle tartışmalar rakip takıma + motivasyon kazandırabilir. Derbi maçlarında yorumlarınızı Hırslı şekilde yapmakta başarıya bir adım daha yaklaştıracaktır sizi.
Mesaj Yetkileri