1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Premier Lig hakkında soru

Default Premier Lig hakkında soru

Liverpool,Arsenal,Man Utd.,Chelsea
    bu 4 takım arasında çok zayıf kalan var mı? özellikle finans bakımından ve de gerek kadro gerek finansı sentezlediğiniz zaman iyiden kötüye takımları sıralar mısınız? ortak kariyerde bu 4 takımla mı oynamak iyi olur chelsea çıkartıp tottenham koymak mı? Liverpool olmayı düşünüyorum ama çekincelerim var çok güçsüz kalır mıyım diye

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Liverpool genelde ilk 5'lik bir takım, sonuçta çok da uçuk bir kadroları yok. Liverpool'da biraz yaş problemi de doğuyor ilerleyen zamanlarda. Sıralama yapamam ama bu takımlar arasında Liverpool en alt sırada olur diye düşünüyorum. He zevkli olur mu? Olur sanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arsenal Manu City ve Chelsea daha denk takımlar , Tottenham ve Liverpool ise bunlardan biraz daha kötüler ama aralarında uçurum yok yani 6lı kariyer yapsanız bile çok zevkli olur

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

En zayıfı liverpool olur. Man utd batmaz, adamlar en iyi sponsorlarla çalışıyorlar. Chelsea başkanı sayesinde finansı iyi. Ama istikrar istiyorsan ve rahat olmak istiyorsan Man utd derim.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Liverpool'un oyununa Torres çok iyi geliyor, eğer Torresi alırsan ilerde torresle topu buluşturmayı deneyebilirsin, teke tek kaldığında çok iyi vuruşlar yapabilen bir oyuncu, FM14 de nasıl bilmiyorum. Ek olarak, kanat üzerinden oynarsan Liverpool ile şampiyon olursun. Herkes en alt sırayı alır demiş ama bana sorarsanız en alt sırayı alacak olan takım Man City. Kaliteli oyuncuları var ama oyuncular arasında uyum yok. Man Utd daha istikrarlı ve geleceği olan bir takım rahat 10-11 sene şampiyonluğu kovalarsın, üzerine 3-5 oyuncu koydun mu genç, engel kalmaz önünde. Ama bana sorarsan oyundaki en zevksiz kariyer Premier Lig kariyeri olur, gelişmiş takımı geliştiremezsin, ancak zayıf bir takım alıp şampiyon olursan tadından yenmez tabi, Arsenal olabilirsin mesela bu konuda şampiyonluğu kovalayabileceğin bir başka takım oda

ya ben onları menejerlik olarak geçiyorum her türlü de böyle dediniz geçemeyeceğim fikri ağır bastı şimdi. liverpool'un finansı nasıl, ilerleyen dönemde batıyorlar mı?

ayrıca suarezin en verimli olacağı şablon nedir komple forvet diye düşünüyorum ama amc'li sistem mi yoksa çift forvet mi ona karar veremedim

Nesil
    2004
    Yer
    Eskişehir

bende 1-2 sene sonra liverpolun mali durumu güvendeye düşmüştü. chealse man utd zaten transfer şampiyonlarıydı. arsenal ile chealse-city. ve united üçlüsüne nazaran ekonomik gücü bir adım falan az kalıyodu.genede premier ligde hep gönlümden geçen takım liverpoldur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Oyunda sadece Premier ligde sürpriz takımlar çıkmıyor. Şampiyonluk mücadelesi sürekli Manu, Arsenal, Chealse, City bazen Tottenham ve Liverpool arasında geçiyor. Diğer liglerde belli bir süre sonra rekabet kalmazken İngiltere de sürekli bir rekabet söz konusu. Bunda sürekli transfer yaparak kadrolarını güçlendirmelerinin etkisi var sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tottenham'ı hafife almamak gerek bence. Manu ve City kadar olamasalar da diğer londra ekipleri arasında en potansiyelli takım olarak görüyorum. Gerek kadrosu gerekse transfer stratejisi olarak.

hepinize çok teşekkürler hala fikir almak istiyorum liverpool:tottenham-chelsea-arsenal-man utd ile başa çıkabilir mi nasıl çıkar yoksa hangi takım avantajlı vs vs

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by malpince View Post
    hepinize çok teşekkürler hala fikir almak istiyorum liverpool:tottenham-chelsea-arsenal-man utd ile başa çıkabilir mi nasıl çıkar yoksa hangi takım avantajlı vs vs
    Bir şekilde başa çıkarsın dağlar kadarda güç farkı yok aralarında .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tottenham kadro olarak ve Finans olarak Liverpoolun üstünde diye düşünüyorum.Eğer 2sinden birini alacaksan Tottenham almalısın.

Tottenham la kariyer açmıştım takım hakkında biraz bilgi vereyim

4-5-1 (kanatlar AMR ayrıca oyun kurucu AMC dizilimiyle) alsisteminde full rotasyona gidilbilecek kadro yapısına sahip.

Kadrosunda her mevkiide çok iyi oyuncular var yedekleri bile iyi Lamela-Chadli-Lennon-Townsed yada Soldado-Adebayor-Defoe gibi

27 milyon € gibi bir bütçeyle başlıorsun.

biraz da eksileri: Sol beke ve sol kanada adam lazım(ki daha önce kısa süren bi bayern kariyeri açmıstım yapay zeka da hemen mevkilere transfer yapmıs)
    Antrenör fizyoterapist ve gözlemci tayfası çok zayıf biraz takviye istior.

Ben Tottenhamla ligde Manu'ya 12 puan fark atarak 90 puanla şampiyon olmustum. Chelsea 3. idi gerisi süprizdi zira Arsenal 7. bitirdi ligi sezon sonu Wenger'i kovup Galatasaray'dan Mancini'yi aldılar. City Pelegrini'yi sezon ortası kovup Benitez'i Napoli'den getirdi ama ligi 9. ve Avrupa kupalarına katılamadan tamamladı.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur...

Mesaj Yetkileri