Başarılar![]()
Başarılar![]()
Teşekkürler.
Tamam hocam sağolasın bu sezon transferi kapadık zaten gelecek sezon kadroyu gençleştirmek istiyorum biraz.
Teşekkürler.
Bu arada yarın sınavlarım bitiyor, Cuma gününe de birkaç ödevim var onları tamamlayacağım. Cuma gününden itibaren biraz hızlanırıım.
Transfer Geçmişimiz
Sonradan aldığımız Hassan ve Järpell genç takıma transfer ettiğimiz regenler. Ayrıca kanat oyuncusu için de birkaç girişimimiz oldu fakat sonuç alamadık. Bu sezon elimizdekilerle idare etmek zorundayız.
Allsvenskan
1. Hafta
IFK Göteborg 2 - 3 Djurgarden
Böyle bir rakibe karşı muazzam bir oyun sergiledik fakat rakip takım aşırı şanslıydı. Bu şans faktörünü rakip teknik direktör de basın toplantısında kabul etti. Zar zor attığımız 2. golün üstüne bir de 3. golü bulmak istedik ama; 3. golü biz ararken ani bir kontra ataktan golü kalemizde gördük. Ancak oyunumuz beni memnun etti, ilerisi için umutluyum. Nuno Gomes 1 gol 1 asistle takımımızın en iyi oyuncusuydu.
2. Hafta
Brommapojkarna 0 - 1 IFK Göteborg
İlk maçında AIK deplasmanından 4-0'lık mağlubiyetle dönen rakibimiz karşısında zorlandık. Biraz daha kolay geçmesini bekliyordum ancak kısır ve zor bir maç oldu. Neyseki bulduğumuz 2 pozisyonun 1'ini gole çevirmeyi başardık.