1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Yoldaşlar Mazisini Arıyor | IFK Göteborg | 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    başarılar kardeşim
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Antalya'da yaşıyorum bende bir kahve ısmarlarsan İsveç liginin cok cok geniş bir raporunu sunabilirim sana şaka bir yana yardımcı olmaya çalışırım sıkı takipçisiyim İsveç liginin
    Tamam hocam sağolasın bu sezon transferi kapadık zaten gelecek sezon kadroyu gençleştirmek istiyorum biraz.

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    Başarılar
    Teşekkürler.

Bu arada yarın sınavlarım bitiyor, Cuma gününe de birkaç ödevim var onları tamamlayacağım. Cuma gününden itibaren biraz hızlanırıım.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Transfer Geçmişimiz

Sonradan aldığımız Hassan ve Järpell genç takıma transfer ettiğimiz regenler. Ayrıca kanat oyuncusu için de birkaç girişimimiz oldu fakat sonuç alamadık. Bu sezon elimizdekilerle idare etmek zorundayız.

Allsvenskan

1. Hafta
    IFK Göteborg 2 - 3 Djurgarden

Böyle bir rakibe karşı muazzam bir oyun sergiledik fakat rakip takım aşırı şanslıydı. Bu şans faktörünü rakip teknik direktör de basın toplantısında kabul etti. Zar zor attığımız 2. golün üstüne bir de 3. golü bulmak istedik ama; 3. golü biz ararken ani bir kontra ataktan golü kalemizde gördük. Ancak oyunumuz beni memnun etti, ilerisi için umutluyum. Nuno Gomes 1 gol 1 asistle takımımızın en iyi oyuncusuydu.

2. Hafta
    Brommapojkarna 0 - 1 IFK Göteborg

İlk maçında AIK deplasmanından 4-0'lık mağlubiyetle dönen rakibimiz karşısında zorlandık. Biraz daha kolay geçmesini bekliyordum ancak kısır ve zor bir maç oldu. Neyseki bulduğumuz 2 pozisyonun 1'ini gole çevirmeyi başardık.

Mesaj Yetkileri