Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gençlerbirliği Avrupa'da ne yapar?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • ŞL'de Final oynarız.

4 50.00%
  • ŞL'de Çeyrek Final anca oynarız.

1 12.50%
  • En Büyük Kayseri!

1 12.50%
  • AL yolcusu oluruz.

2 25.00%
  • Bizden bir halt olmaz :P

0 0%
1 ile 30 arası toplam 343 sonuç

Konu: Bir Ankara Gelincik Serüveni(10. Sezon- G.Birliği/Türkiye)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gerçek hayatta oyuncular nadiren 7-8 ay sakatlanıyor fakat oyunda üst üste 3-4 oyuncu sakatlanabiliyor. Maçlar güzel geçmiş eğer adaşım kırmızı kart görmeseymiş Madrid'en bir puan koparacakmışız.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Gerçek hayatta oyuncular nadiren 7-8 ay sakatlanıyor fakat oyunda üst üste 3-4 oyuncu sakatlanabiliyor. Maçlar güzel geçmiş eğer adaşım kırmızı kart görmeseymiş Madrid'en bir puan koparacakmışız.
    Aslında benimde çok şükür ardarda tehlikeli sakatlıklar olmadı takımımda ama vücudu gayet iyi olmasına karşın Emrah kronik bir şekilde sakatlanıyor.Her sakatlanışıda uzun süreli.O nedenle elden çıkarmayı düşünüyorum.Aslında çok kaliteli bir çocuk ama yapıcak bir şey yok
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    2 yıl önce Arsenal muhabbeti gibi olmuş ŞL bu yılda Real madrid gelmiş fakat onu Arsenal gib tokatlayamamışız
    O sıra Arsenal ligde iyi değildi Madrid ise her zaman zirve takımı.Daha var Madrid'i alaşağı etmeye
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Aheyyy neler yapıyosun İso

Real'e kafa tutmalar falanlar filanlar Antalyayı yenmek nası bi duygu ya anlatsana biraz
    Antalya'yı bir şekilde yeniyorum sorun değilde benim kanlım A.Demirspor
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Final Turkiye'de oynanacakmis.. kupayi oyle kazanmak guzel olur
    Zor rakip geldi.Elimizden geleni yapıcaz
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    MaşAllah hergün 1 sezon bitiriyorsun. Ligde işler rahat PSG zorlu olmuş ama geçeriz diye düşünüyorum.
    Ahaha finaller bitti.Kendime bir tatil verdim birkaç gün.Evden dışarı çıkmayıncada böyle işsiz bir şekilde FM oynuyorum
    PSG çok sert takım.Bizim Yasin Kar'ı da kattılar kadrolarına.Bende almaya çalıştım ama adama yıllık 14 milyon verdikleri an G.Birliği onun için bitmiş oldu

Mesaj Yetkileri