Gerçek hayatta oyuncular nadiren 7-8 ay sakatlanıyor fakat oyunda üst üste 3-4 oyuncu sakatlanabiliyor.Maçlar güzel geçmiş eğer adaşım kırmızı kart görmeseymiş Madrid'en bir puan koparacakmışız.
Gerçek hayatta oyuncular nadiren 7-8 ay sakatlanıyor fakat oyunda üst üste 3-4 oyuncu sakatlanabiliyor.Maçlar güzel geçmiş eğer adaşım kırmızı kart görmeseymiş Madrid'en bir puan koparacakmışız.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aslında benimde çok şükür ardarda tehlikeli sakatlıklar olmadı takımımda ama vücudu gayet iyi olmasına karşın Emrah kronik bir şekilde sakatlanıyor.Her sakatlanışıda uzun süreli.O nedenle elden çıkarmayı düşünüyorum.Aslında çok kaliteli bir çocuk ama yapıcak bir şey yok
O sıra Arsenal ligde iyi değildi Madrid ise her zaman zirve takımı.Daha var Madrid'i alaşağı etmeye
Antalya'yı bir şekilde yeniyorum sorun değilde benim kanlım A.Demirspor
Zor rakip geldi.Elimizden geleni yapıcaz
Ahaha finaller bitti.Kendime bir tatil verdim birkaç gün.Evden dışarı çıkmayıncada böyle işsiz bir şekilde FM oynuyorum
PSG çok sert takım.Bizim Yasin Kar'ı da kattılar kadrolarına.Bende almaya çalıştım ama adama yıllık 14 milyon verdikleri an G.Birliği onun için bitmiş oldu![]()