Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: FC Viitorul Constanta | Hagi'nin takımı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    maçların guzel ama ben beğenmedim transferleri
    Zengin bir takım değiliz hocam,mecburen serbest oyunculara yöneldik.Alabileceklerimizin en iyilerini aldık sanıyorum ben.Zaten çok geniş bir oyuncu havuzu oluşturamıyorum sistem özelliklerimden dolayı.Yine de takdir sizindir saygı duyarım.

SON 1 TRANSFER DAHA! - BOGDAN MILOSEVIC

Ahmed Ammi'nin uzun süreli sakatlığını da düşünerek,sağ tarafa bir takviye yaptık ucuz yollu.

BU SEZON KULLANACAĞIMIZ TAKTİK [balde_mir_07'ye teşekkürler]

Baldemir Sistem 2014'i kullanmayı düşünüyorum.Elimdeki oyuncular sisteme zaten uygundu.Transferleri de taktiğe göre yaptım.Tek sorun yaşarsak Ball Playing Defender olarak oynayan oyuncularımızda yaşarız çünkü ayaklarının o kadar iyi olduklarını düşünmüyorum.Bir Pique değiller

24 KİŞİLİK KADROMUZ [ İSİMLERE TIKLAYARAK PROFİLLERİNE BAKABİLİRSİNİZ ]

KALECİLER

Dragoş Balauru - Alexandru Buzbuchi

SAVUNMA

Alin Toşca-Cristian Pulhac - Ionut Putanu - Bogdan Milosevic - Milan Stepanov - Ionut Larie - Georgi Pashov - Ahmed Ammi

ORTASAHA

Boban Nikolov - Cristian Daminuta - Nicolae Dica - Stephen Appiah - Giani Kirita - Aitor Monroy - Ognjen Skoric - Alexandru Baluta - Alin Carstocea - Ionut Nastasie - Razvan Marin

HÜCUM

Daniel Niculae - Cristian Gavra - Mircea Axente

Soldaki isim Manisaspor'dan tanıdığınız Nicolae Dica.Kendisi takımdaydı ben almadım Sağdaki ise takımın genç yeteneği Razvan Marin.Takımı özetleyen fotoğraf aslında bu.Yaşlı kurtlar ile genç yeteneklerin harmanlandığı bir kulübüz

3.HAFTA - VİİTORUL DOLU DİZGİN!

Ligin 3.haftasında evimizde rahat bir galibiyet aldık.Savunmamız akılda soru işaretleri bıraktı.Zenci forvet Alozie hattrick yaptı,kendisini para bulursak alabiliriz ayrıca herkesin düşer dediği takımımız şimdilik namağlup ilerliyor

3 HAFTALIK PUAN DURUMU

Kayınço Steaua ile liderliği paylaşıyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Son maç güzel olmuş.

Takipteyim ilgimi çekti takım seçimi

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

transferlerini beenmedim dedim çunku takımın yapısıyla uyuşmuyor fifa mundialda izledim genç oyuncular bulup çıkartıp şampiyon olmak yaslı aldın diye normal kosullarda iyi oyuncular son maç güzel olmuş n. dicayı fm 08 den bilirim o zmn her takımıma alırdım

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Bayağı uğraş vermişsin hocam eline sağlık.Bence transfer gerçekçi ve gayet güzel neden beğenmedi arkadaşlar pek anlamadım

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Son maç güzel olmuş.
    Aynen gaza geldi takım

Quote Originally Posted by berat87 View Post
    Takipteyim ilgimi çekti takım seçimi
    Teşekkürler,umarım ilginiz devam eder.

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    transferlerini beenmedim dedim çunku takımın yapısıyla uyuşmuyor fifa mundialda izledim genç oyuncular bulup çıkartıp şampiyon olmak yaslı aldın diye normal kosullarda iyi oyuncular son maç güzel olmuş n. dicayı fm 08 den bilirim o zmn her takımıma alırdım
    Anladım şimdi hocam.Gönül isterdi ki o felsefeyi bozmayalım,ancak ilk sezon için veteranlar şart.

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Bayağı uğraş vermişsin hocam eline sağlık.Bence transfer gerçekçi ve gayet güzel neden beğenmedi arkadaşlar pek anlamadım
    Sağol hocam,arkadaşlar takımın reeldeki genç oyuncu felsefesine aykırı transferler yaptığım için eleştiride bulunmuşlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Juan Diaz gibi bir isimden başarı dileği almak beni mutlu etti,birkaç gündür oyunu açamamıştım.Şimdi geliyor güncellemeler

Sunumun Çok Güzel Önemli Olan Oyundan Haz Almak

Transferlerin Bence de Gerçekçi Öyle Daha İlk Sezondan Zart Diye Oyuncu Bulunmaz Eleştirilerin Yersiz Olduğunu Düşünüyorum

Ayrıca Başarılar Ara Ara Takipteyim Listeme Ekledim Kardeşim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Tanıdık isimleri katmışsın kadroya, bu bir artı.Artık Steau Bükreş'in egemenliği yavaş yavaş bitecek gibime geliyor.Umarım Skoric ismine uygun oynar

Transferlerin bence de gayet iyi, ilk sezonda baska kimleri transfer edecektin ki zaten
    Lige ise iyi baslamisiz

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sunumun Çok Güzel Önemli Olan Oyundan Haz Almak

Transferlerin Bence de Gerçekçi Öyle Daha İlk Sezondan Zart Diye Oyuncu Bulunmaz Eleştirilerin Yersiz Olduğunu Düşünüyorum

Ayrıca Başarılar Ara Ara Takipteyim Listeme Ekledim Kardeşim
    Sağolasın yasavulbaşı Bağa Tarkan!

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Tanıdık isimleri katmışsın kadroya, bu bir artı.Artık Steau Bükreş'in egemenliği yavaş yavaş bitecek gibime geliyor.Umarım Skoric ismine uygun oynar
    Teşekkür ederim,umarım kayınçonun egemenliğini bitireceğim Skoric'in ismi güzel kendisi de fena gitmiyor şimdilik bakalım

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Transferlerin bence de gayet iyi, ilk sezonda baska kimleri transfer edecektin ki zaten
    Lige ise iyi baslamisiz
    Teşekkürler kardeşim Ligde sürprizler yapıyoruz

VIITORUL'A SAKATLIK ŞOKU KARA ÇOCUK AYAĞINI KIRDI!

Katıldığı bir televizyon programında sakatlığı hakkında bilgi veren Pashov:"Önceleri çıkık sandıydık.Ellerinde kocaman çantalarlan goştura goştura gelen sağlık ekibi dedikleriniz bildiğin çıkıkçı.Baktı bana bi yol:"Kırık değildir bu çıkıktır,kırık olsa duraman"dedi.Apar topar hastaneye kaldırdıklarındaysa doktor ayağın perti çıkmış dedi.Sahalardan 5 ay uzak kalacağım,çok üzgünüm"

BÜYÜK STEAUA YARDIMI

Kayınço Steaua'dan 4 oyuncuyu; maaş ve kiralama bedeli ödemeden kadromuza kiralık olarak kattık.Kendileri tamamen alternatif olmaları için kiralandılar.Ancak 23 yaşındaki Mihai Radut,Nicolae Dica'yı kesebilir.24 kişilik kadroyu 28'e çıkartarak adeta sakatlıklardan korkmuyoruz dedik.İsimlerine tıklayarak profillerine ulaşabilirsiniz

Mihai Radut - AMC
    Mihai Costea - STC
    Leandro Tatu - FC
    Andrei Prepelita - MC

4.HAFTA DINAMO BÜKREŞ'E BİR DE BİZ DÖŞEDİK

4.haftaya girilirken şampiyonluk adaylarından Dinamo Bükreş 17.sıradaydı ve galibiyeti yoktu.Onları formsuz yakalamışken biz de affetmedik tabi Yeni transferlerimizden Prepelita çok iyi oynadı.Bu kadar golü başka takımdan yesek takımı falakaya yatırırdım ancak rakip güçlüydü.2-0 geriye düşmemize rağmen 2-2'yi erken bulduk ve devre arasında oyunculara ŞU ŞEKİLDE bağırmam sonucu getirdi.

PREPELITA'YA NAZAR DEĞDİ !

Çiçeği burnunda Viitorul'lu Prepelita geçtiğimiz Dinamo Bükreş maçında taraftarları büyülemişti.Ne var ki maçtan bir kaç gün sonra sakatlık haberi geldi.6-7 hafta sahalardan uzak kalacak orta saha oyuncusu çok üzgün olduğunu söyledi.

5.HAFTA VASLUI'YE DİŞ GEÇİREMEDİK

5.hafta maçımızda yine ligin güçlü bir ekibini bu kez evimizde ağırladık.En az onlar kadar top oynasak da en büyük problem olarak bitiricilik farkı ortaya çıktı.Beni sevindiren olay ise forvetimiz Niculae'nin yine golünü yazmış olması

DEVAM EDECEK...

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Son maç hariç iyi gidiyor takım .

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

O da nazar boncuğu olsun hocam.

Nesil