Tümer Cok Faydalı bi futbolcu ama alex ve tümer beraber oynadıgında karsı takıma ileride basmak için sadece aurelio ve appiah var. zaten bu iki oyuncunun formları son zamanlarda düşük. böyle olunca. rakip takımlar kolayca yarı sahamıza yıkabiliyorlar oyunu. eger, alex in yerinde daha mücadeleci bi futbolcumuz olsa fenerbahce daha az pozisyon verir takımlara. ayrıca tümer. gol yollarımızda daha da etkili olmamızı sagladı.
ugur boral .gercekten kaliteli topcuymus. beklediğimden ii cıktı. 55 . dk tümer in oyundan cıkarmak için yeterli kaliteye sahip bi futbolcu.cavcav ı yanıltıcak bu cocuk.
aslında fener en ii transferleri gencleri oldu. CAn arat ve kerim bası cekenler arasında. ilk defa ciddi maclarda izleme sansı buldugumuz için yeni transfer olarak grüyorum. ikisi de cok ii futbolcu. kerim varken serkan daha cok yedek kalır . kerim serkan a göre cok kaliteli bi futbolcu. en azından kafasını kullanıyor. orta acabiliyor, ve şimdiye dek gereksiz bi kart görmedi.
can arat sa bence luciano geldinde yedek kalması yerine önderin yerinde oynamalı. can ile nder kıyaslarsak. ikiside hava toplarında gayet basarılı. ama can daha yeni ve cok rahat bi şekilde önder i gecer bu konuda.birebirde ve kademe girmekte ise can nder den cok daha ii. önder in kiev macındaki hatalarının hepiniz görmüssünüzdür. hem cok yavas kalıyor. hemde ümit le beraber cok fazla kademe hatası yapıyor.

Delgoda bana sorsanız cok kaliteli bi futbolcu gibi gözüküyor. keske fenerbahce de alex in yerinde onu izleme sansımız olsaydı. besişktasa cok faydası olur.
carrusca da gs için faydalı bi transfer deil gibi ama oda kaliteli futbolcu. oyun içinde kendini belli ediyor ama gs nin ihtiyacı var mıydı yok muydu tartısılır.

marcelinho ya gelince ise ben pek umutlu deilim. bana balon, şişirilmiş bi futbolcu gibi geliyor. tabi inş. ts ye faydalı olur.marcelinho yerine yattara yı oynatsa daha ii .tr ligindeki en ii yabancı oyuncalardan biri.