taktiği v14.1.3 ile beşiktaşta yarım sezon denedim. Takımda ferdiyi tutamadıgım için ve de mırın kırın ettiğinden mutsuz olacağı için sattım hiç transfer yapmadım. İzlenimlerim şöyle :
Taktiğin artıları
- Takım halinde her türlü hücum yapabiliyor
- Resim koymayı bilmediğimden 17 maçta 13 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldım (galatasaraydan 5 yedim bu arada , sanırım iyi motive olamadık(feneri 2-0 yendim evimde) trabzona 3 attım keşke ss koyabilsem)
- Yensem de yenilsemde takım konuşmalarını daima olumlu yönde gaz vererek kullandım.
- Holosko gol manyagı oldu bu taktikle ( 17 maç 19 gol 2 asist )
- İleri ikili müthiş uyum gösteriyor zaten gollerin çoğunu da bu ikili atıyor. İleride Holosko-Eneramo ya da Holosko - Almeida ikilisini denedim dönüşümlü olarak pektemek ve ömeri genelde sonradan soktum oyuna... pektemek açıkçası benim için hayal kırıklıgı oldu bu oyunda.
- Bu taktikle her türlü hücumu görebilmeniz mümkün kanattan göbekten alttan üstten filan falan işde...
- Kanatlarda Olcay (4 gol 6 asist ) gökhan(2 gol 8 asist) Kerim frei (5 asist) iyi iş çıkardı. Hatta bazen orta sahanızdaki adamlar dönen toplarda tamamlayarak kaçtı dediğiniz pozisyonları gole cevirebiliyor.
- Taktik bekleri de hücuma kattıgı için beklerinizde iyi iş çıkarıyor ataklarda. ramon motta ( 5 asist) sağda serdar kurtuluş (6 asist) ile oynadı
- Orta sahanız iyi iş çıkarıyo devamlı rakibi ısıran bi taktik war
Taktiğin zayıf yönleri
- Bekler çok önde olunca haliyle kontra yeme ihtimalliniz yüksek bu sebepten galatasaraydan fark yedim.
- Avrupa maçlarında deneme şansım olmadı ama eğer deneyecek olsam kesinlikle beklere daha hızlı adamlar alırdım.
- forvet arkası oyuncuyla oynayan takımlara karşı bu oyunculara özel önlem (markaj , closing down vs gibi) önlemler almazsanız baya canınızı sıkıyo
Bunların dışında taktiğin pek olumsuz yönü yok.
Oyunda taktiğin yanında takım konuşmlarını kesinlikle kendiniz yapın derim ben. Yardımcılar saçma sapan tepkiler verebiliyo bu da oyuncunuz motivasyonunu bozuyo bu da en iyi taktiği bile işlemez hale getiriyo. kısacası verin gazı gitsin. Genel takım konuşmasında morali yükselmediyse bireysel konuşmaları deneyin. Takımdan gitmek isteyeni kesinlikle yollayın... Hocam yorum yapayım dedim destan oldu PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER Herkese bol FM li günler![]()

(feneri 2-0 yendim evimde) trabzona 3 attım keşke ss koyabilsem)
Alıntılı Yanıtla