İlk 10 haftayı geride bıraktık artık takımda belirli şeyler standartını buldu özellikle takımda Okay'ın performansı inanılmaz iyi Kalaba'nın 1-2 haftalık sakatlığında formayı kaptığı gibi geri bırakmadı Kalaba'nın pozisyonunda ( OK ) oynadığı halde zorlanacağını düşündüğüm bir pozisyonda ( İYO ) görevi verdim ama orada bile harikalar yaratıyor uzun vadede Euro 2016 Elemelerinde Bjk'li Oğuzhan ile birlikte kullnamayı planlıyorum yanlarınada Savaşçı olarakda Jem ayak uydurursa genç ama çok kaliteli uzun yıllar takımı taşıyacak bir Milli takım orta sahası olur diye düşünüyorum ,
Maçlara gelirsekde Akhisar maçını baştan sona hakettik 3 puanı son pozisyonda alsakda maç bariz hakkımızdı , Erciyes zaten gücü belli bir takım oradan direk 3 puanı yazmıştım hanemize Eskişehir yıllardan beri gelen Ligin en tehlikeli iç saha takımlarında 90 + 'da beraberliği kurtardık şu 3 maçtan anlaşılıyorki 90+ dahi olsa maçı bırakmayan savaşan bir takım var...
Ligde puan durumu gayet keyifli kimse henüz kopmuş değil bu zamanlarda genelde GS ligi domine etmiş yarıştan açık ara uçmuştu buda bizm şansımız 3 büyüklerde formsuz başladı burada sakatlıklarda çok etkiledi özellikle GS'yi heee bide BJK'De Ferdi sene başı takımdan gönderildi klasik Benfica 8,5'a kaptı
Sonraki paylaşım
Kasımpaşa & Kayserispor 11.Hafta maç sonu ve
Milli Takım Aday Kadrosu