Hocam bundan sonraki ilk 5 maç çok önemli. 5'te 3 galibiyet alsak güzel olur. Fikstür nasıl bilmiyorum gerçi, transferler bebek, bebek![]()
Hocam bundan sonraki ilk 5 maç çok önemli. 5'te 3 galibiyet alsak güzel olur. Fikstür nasıl bilmiyorum gerçi, transferler bebek, bebek![]()
Umarım yeni transferler kolay adapte olur ve maksimum verimle ikinci yarıyı iyi geçirirsin![]()
Bu sene hedef ligde kalmak ve ben kalacağımıza inanıyorum ha gayret !![]()
Düşürdüysen kaldırmasını bileceksin diyorlar hocam bence sana arkandayız bu senede![]()
3 puanlık sistemde işler tekrar yoluna girebilir. Bir de Rilwan Hassan benim kariyerlerde çok iyiydi, iyi transfer olmuş.
Tüh, ben yazarken düşmüşüz. :S İnşallah en kısa sürede Bundesliga' ya döneriz. Geçmiş olsun.
Last edited by E.Cartman : 23.Ocak.2014 at 00:11 Reason: flood
Belki bu daha hayırlıdır.İkinci ligde geçireceğin bir yıl taktik ve takım uyumu olarak dönecektir sana.Sonra daha sağlam bir sistemle 1.ligde kalıcı olursun![]()
Vay anasını düşmüşüz , takımı bırakmamışsın helal![]()
İkinci ligde toparlayıp çıkarız umarım çok kötü olmuş 34 maçta 17 puan.
Geçmiş olsun, tekradan Bundesliga'ya çıkarsın inş.![]()
Düştüğümüz iyi olmuş başarısızlıklarla dolu kariyerleri severim![]()
Oralarda fazla takilmadan tekrar 1.lige yukselelim![]()
Oğuzcum tebrik ediyorum beni kırmamışsın seneye bir daha çıkıp düşmen dileğimle![]()
Düşenin dostu olmaz başarısızlıklarşaka şaka başarılar oğuz
![]()
Hakettiğin yere gitmişsin Beter ol Kanka , amannn steam'e gelde az dalga geçeyim![]()
Yazık olmuş ilk seneden düşmek.![]()
Gençler şimdi işten geldim,en kısa sürede güncelleme gelecekNe zaman oynarım bilemem.
Güncelleme geliyor![]()
3. Lige mi düştük hala güncelleme gelmedi![]()