Teşekkür ederim.
18. & 19. & 20. & 21. haftanın sonuçlarını paylaşalım.
''Deplasman turu'' muzun ilk ayağı Excelsior oldu.Rakip takım üst sıralara oynamasına rağmen oyunu iyi kontrol ettik.İlk yarıda yediğimiz gol ile acaba derken ikinci yarıda güzel bir geri dönüş oldu.
19.haftada rakip Volendam idi.Şöyle söyleyeyim bu maçta kaybetseydim evlat acısı gibi otururdu. Rakip kaleye bir kere geldi ondada golü attı son dakikalarda mecburiyetten stoper mevkisinde oynattığım sol bek'im puanı getirdi.
Açıkçası bu hafta kaybederiz diye düşünüyordum. Rakip lig lideri Venlo ve stoperlerimden birisi sakat diğeri ise kart cezalısıydı. Fakat ilginçtir oraya devşirme yaptığımız 2 stoperde 7 nin üzerinde oynadılar.
Deplasman serisini bu maç ile noktaladık.Ben daha fazla puan kaybederiz diye düşünüyordum fakat bu galibiyetle birlikte gerçektende çok iyi oldu hemde kupadaki Ajax mücadelesi öncesi takım moral depoladı.Aman Ajax'a yenilince tepetaklak olmayalım

. Rakip kaleye bir kere geldi ondada golü attı son dakikalarda mecburiyetten stoper mevkisinde oynattığım sol bek'im puanı getirdi.