Oly çok zorlu olmuş gerçekten...
Oly çok zorlu olmuş gerçekten...
Olimpiakos her daim zorlu bir takım olmuştur. Umarım geçeriz.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Senin yüzünden ülkeler arası gerilim iyice artacak![]()
Hiç sorma bu turu geçersek kesin Kıbrıs takımı gelir.
Jose Bosingwa Sakaryaspor'da
Eskişehirspor'dan serbest kalan başarılı sağ bek ile sözleşme imzaladık.Bosingwa 15 maç çıkarırsa sözleşmesi otomatik olarak uzatılacak.
Bosingwa güzel olmuş.Tecrübesi yeter bize fizikseli her ne kadar çökmeye elverişli olsa da.
Hiç genç jenerasyona yönelmek yok bitik adamları alıyorsun.Umarım katkı sağlar Bosingwa
![]()
Genç olarak Hacı var Recep var yeter bunlar fazla genç zarar 3-4 tecrübeli oyuncu şart her takıma.![]()
Avrupa geldi kanka hayırlı olsun 10.sezondan önce Avrupa'da kupa alırsan kıskanırım bak söylim![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şimdiden UEFA gittiysek 7.-8. sezonda 1 kupa alırız bence.![]()
Olympiakos Kadrosu :
Güzel kadroları var.Jeremy Menez , Aspas , Willian , Adrian , Gomez gibi tanıdık oyuncuları var.İşimiz zor gerçekten.
Oly'nin kadrosu iyiymiş. Umarım bir aksilik olmadan geçeriz turu. Senle kıyasla benim temennilerim daha olumlu kanka dostluğa davet ediyoruz Kocaelispor olarak.![]()
Kariyere belki devam ederim ancak sitede devam etmem doğru olmaz herhalde oy topladık ya çift üyelik açılmış ban yemiş bu siteye yakışmıyor bu kariyer kapatılması daha doğru olacak gibi.![]()
Oly'nin kadro iyi ama ben geçeceğimizi düşünüyorum hadi başarılar![]()
Hadi hadi devam. Sakaryaspor'la ŞL almadan durmak yok... ŞL almak zor aslında ama olmayacak iş değil güzel bir ivmeyle![]()
oly elersin umarım uefa gelcek mi bu sene
Olimpiakosu Elersin sen hadi bakalım![]()