Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Göztepe l Türkiye Kupamız ile Avrupa Yolundayız! - 3. Sezon -

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default Göztepe l Türkiye Kupamız ile Avrupa Yolundayız! - 3. Sezon -

Kısa Bilgi

Göztepe Spor Kulübü, 14 Haziran 1925 yılında Altay Spor Kulübü'nden ayrılarak Güzelyalı, İzmir'de kurulmuş, birçok branşta faaliyet gösteren bir spor kulübüdür. 1937-1939 arası, dönemin İzmir Valisi Fazlı Güleç'in zorlamasıyla İzmirspor ve Egespor'la birleşmiş ve "Doğanspor" adıyla mücadele etmiştir. Kısa bir süre sonra kendi adını geri alan kulüp, Türkiye'ye Avrupa'daki ilk sportif başarıları getiren spor kulübü olmuştur.

Göztepespor Geçmişi

Takım Toplantısı

Giriş kısmı pek sade oldu ama gece gece aklıma pek aydınlatıcı veya güzel cümleler gelmedi.

Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Başarılar ortak.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Başarılar ortak.
    Eyvallah Ortak
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Takım Hakkında Ufak Bilgiler

- Kaleciler -

As takımda 2 kalecimiz var. Yavuz ile Egemen yeterli gözüksede Yavuz'a pek güvenmediğim için bir tane kaleci almak şart. Egemen ise kaleyi devralması için as kalecilerin sakatlanmasını bekleyecek.

Kaleci Transferi

Kaleci transferi olarak aklımda 3 isim var. Bunlardan bir tanesi Galatasaray'ın 3. kalecisi olan Ufuk Ceylan. Ufuk Ceylan'ı kiralamaya çalışacağım fakat epey zor olacak.

Geriye kalan 2 kaleci ismide beleşe geleceği için Orkun Uşak ile Kerem İnan olacak fakat büyük ihtimal Orkun ile anlaşmaya çalışacağım.

- Defanslar -

Defansımız 2. lig için normal gözükebilir fakat bana göre epey eksiğimiz var. Bu bölgeye elimizden geldiği kadarıyla tecrübeli ve iş yapabilecek kişiler ile anlaşıp sağlamlaştırmamız gerekecek. Bu sene idare etmesi yeter. Seneye PTT 1. Lig'e çıkabilirsek zaten elimizdeki bütçeye göre yerlerine adam alınır.

- Defans Transferleri -

Defans bölgesi taktiğin ve takımın kalbi olacağı için ve elimizde para olmadığı için tecrübeli serbestler veya genç kiralık oyuncular ile kapatmaya çalışacağım. Bunların başında alt ligler için ideal defanslar geliyor. Bunlar Kürşat Durmuş, Mustafa Akbaş, Caner Osmanpaşa, Cihan Haspolatlı, Koray Avcı vb gibi isimler ile anlaşmaya çalışacağım. Umarım başarılı olurum.

- Orta Sahalar -

- Orta Saha Transferleri -

Orta saha olarak epey kalabalık bir oyuncu listemiz var fakat bunların çoğu göbek yani orta alanda oynadığı için işimizi zorlaştırıyor. Kalabalık fakat kalitesiz, iş görmez oyuncular olduğu için birkaç orta alana takviye ile orta sahayı kapatmayı düşünüyorum. Tabi kanatlara'da bakmak şart. Bu kısma kimleri alabilirim pek isim gelmiyor.

- Forvetler -

- Forvet Transferleri -

Elimizde yeterice forvet adayı var. Tek forvet sistemiyle oynayacağım için 4 tane forvet yeterli gözüküyor fakat ekstradan rotasyon için 2 tane kiralık oyuncu alabilirim. Maksat elim bollaşsın ve yeterince kadrom olsun.

Personel Kadromuz

2. Lig takımı olduğumuz için geniş bir kadromuz yok ve bende ekleme yapmayabilirim. Paramız yeterse belki birkaç takviye ile güçlendiririm veya eksikleri kapatmaya çalışırım.

Antreman

Elimizdeki teknik kadro ile antreman seviyemiz. Oyuncular sakatlanmasın bana yeter

Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar ,

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Başarılar ,
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar
    Teşekkür ederim
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Engin İpekoğlu Göztepe'de!

Göztepe asistan menejeri olan Mutlu Kaya görevinden alındı. Maç içerisinde yaptığı taktik hatalarıyla ve eksik raporlarıyla menejerin gözünden düşen Kaya sonunda görevinden alındı. Kaya'nın yerine Engin İpekoğlu getirildi. İpekoğlu'yla 2 senelik anlaşma imzalandığı açıklandı.
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Geldiğin gibi icraatlar başlamış hocam , başarılar

Nesil
    2012

Başarılar Selim

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar Selim.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar hocam , ben de oynadım Göztepe'yle rahat çıkıyorsun sonrası biraz sıkıyor tabii.

14. Default

Başarılar

Basarilar

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar selim abi
    Ali Kucik ve Hasan dokturur

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Başarılar dilerim. Köklü kulüpleri Süper Lig'de görmek istiyoruz artık.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Başarılar
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Geldiğin gibi icraatlar başlamış hocam , başarılar
    Teşekkürler. Külübü zamanla yepyeni yapacağız inşallah

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar Selim
    Teşekkür ederim birkaç tüyo verirsin artık

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar Selim.
    Eyvallah

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Başarılar hocam , ben de oynadım Göztepe'yle rahat çıkıyorsun sonrası biraz sıkıyor tabii.
    Eyvallah. Göztepe ile ilk kez oynuyorum. Umarım bu yıllanmış çınarı şahlandırırız.

Quote Originally Posted by cixlox View Post
    Başarılar
    Eyvallah

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar
    Eyvallah

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Başarılar selim abi
    Ali Kucik ve Hasan dokturur
    Eyvallah Reşit. Ali ile beklentim büyük fakat Hasan çok pas hatası yapıyor oda beni zorluyr.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Başarılar dilerim. Köklü kulüpleri Süper Lig'de görmek istiyoruz artık.
    İnşallah bunu yapabilirim
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

başarılar göztepeyi süper ligte görme isteriz

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    başarılar göztepeyi süper ligte görme isteriz
    Teşekkür ederim. Umarım Süper lige çıkıp kalan işimizi tamamlarız

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar.
    Eyvallah
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

- Transferler -

Kadromuz dar ve rotasyon için uygun değildi bu yüzden anlaşabileceğim her oyuncu ile anlaştım. Umarım hepsinden istediğim verimi alabilirim. Mustafa Tiryaki 110k'yı 12 aya dağıtarak ödüyoruz yani binevi taksitle aldık kendisini

- Hazırlık Maçları -

Elimizden geldiği kadar lige hazırlık ve kadro uyum sorunu halledilmesi için taktikler ve kadroları oynattım ve istediğim tarzda ve istediğim gibi verim aldım. Akhisar maçında iyi oynadık ve top bizdeydi fakat mutlak gol şansımız değerlendiremedik ve yenildik.

- Kardeş Külüp Galatasaray! -

Devre arası veya önümüzdeki sene lazım olacak. Fenerbahçe ile Galatasaray geldi ve bende Galatasaray'ı seçtim. Umarım yanılmamışımdır ve yardımları dokunur
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

genelde bir dönem Süper Lig'de top koşturan elemanları almışsı o ligde hala çok iş yaparlar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Sana Galatasaray geliyor ben İBB yi almıştım kardes kulüp için Elazığ gelmişti

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Ayıp ettin şimdi Transferler süper, hepsi iş yapar.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    genelde bir dönem Süper Lig'de top koşturan elemanları almışsı o ligde hala çok iş yaparlar
    2. lig için en ideal topçular hem tecrübeli hemde işlerini bilen kişiler

Reşit sana napmışlar öyle ya yazık olmuş sana oyundan soğutmuşlar

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Ayıp ettin şimdi Transferler süper, hepsi iş yapar.
    Aynen verimlere bakıyorum. Verim vermeyen kişi sezon sonu yolcu
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

- Lig Maçlarımız -
    ( 1. haftadan 9. Haftaya kadar olan maçlarımız )

1. Hafta

Kafa kafaya oynadığımız bir maç oldu. Uzaktan şutlar denedik ve beklenmedik pas hatalarıyla kalemizde tehlikeli şutlar gördük. İlk yarıda kornerden gelen gol ile savunma tarzı oyun oynasakta rakibimizin verdiği açıkları değerlendirmeye çalıştık ve maç karşı ataklar ile 1-0 bitti.

2. Hafta

Kırklareli karşısında iyi bir oyun oynadığımızı ve topun bizde olduğu aşikâr fakat son vuruşlardaki becereksizliğimiz yüzünden 1 puan ile ayrıldık.

3. Hafta

Kolay rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergiledik ve ilk yarıda 2 gol bularak devre arasına 2-0 üstünlükle girdik. 2. yarı iyi bir oyun sergileyerek sakin bir oyun izledik. Rakibimiz 10 kişi kalınca oyunu tamamiyle çeviren taraf olduk.

4. Hafta

Bu sene en çekindiğim rakip olan Kartalspor, bana karşı pek bişey yapamadı. Deplasman'da olmama rağmen rahat bir galibiyet aldım.

5. Hafta

Giresunspor karşısında rahat bir oyun izledim ve rahat kazandık. Beklediğimiz gibi kanatlari iyi değerlendirip golleri bulduk. Kornerlerden kaçan goller var ama olsun.

6. Hafta

3-0lık serilere başladığımız gibi Sariyer karşısında iyi bir oyun sergiledik ve bulduğumuz 3 gol ile 3 puanı hak ettik.

7. Hafta

Beklenmedik bir oyun başlangıcı ve yapılan hatalara kesilen goller! Sonuç böyle olunca yenilmekten kurtulamadık. Tam oyuna denge geldi derken bir hata hop kalemizde golu yiyoruz. Bu maçta 6 maçta yemediğim golu fazlasıyla yedik ve rekorum bu maçta sona erdi.

8. Hafta

Ağır yenilgi sonrası moral bozuk fakat yıkılmak yok. Rakibimiz karşısında kopuk bir futbol sergiledik fakat yenmeyi bildik.

9. Hafta

Ligin sonuna demir atan Hatayspor karşısında 3 puanı 3 gol ile aldık. Daha fazla olurdu fakat yine çok kaçırdık.

Puan Durumu

- Türkiye Kupası Maçları -

2. Ön Eleme Turu

Rakibimize karşı pek iyi oyun oynamadık ve hucumda iyi değildik. Uzatmalarda şans golüyle 2-1 kazandık.

3. Ön Eleme Turu

Oturmuş bir takım olarak çıktığımız bu maçta rakiplerimize gövde gösterisi yaptık. Umarım mesaj anlaşılmıştır.

Gol Yememe Rekoru

Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Maçlar süper ötesi, umarım böyle devam ederiz.

Defansif olarak çok iyiyiz. Lige de süper başlamışız . PTT uzak değil

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri