Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Ayın Kariyeri Hangisi Olmalı ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Bu Ülke'de Sabahlar Olmuyor / Türkiye ve Kayserispor / 2.Sezon | 19karabulut07

13 31.71%
  • Da Vinci Şampiyonluk İstiyor | Fiorentina (3.Sezon) | 3842

6 14.63%
  • Fenerbahçe - Zafere Giden Yol... (2. Sezon) | puzzyyy

2 4.88%
  • Manchester United- Manchester Is Red! | egebartu

0 0%
  • UFUK E. - Kocaelispor ile Adım Adım Eski Günlere! ( 4. Sezon ) | William Rookwood

11 26.83%
  • Akhisar Belediyespor | Düşük Bütçe , Büyük Başarı | davidalaba27

3 7.32%
  • Bindik Bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete ! | En Avant de Guingamp - 3. Sezon | Moussa Sow

1 2.44%
  • Arsenal - Topçular Muzır"a Emanet ! | Moussa Sow7

1 2.44%
  • Son Durak Adanaspor | 3.Sezon | benzema35

2 4.88%
  • İzmir'in Ordusu Süper Lig'i Sardı | Altınordu (3.Sezon) | wladcas

2 4.88%
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Ayın Kariyer Oylaması [Ocak]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@Juan Diaz

Konuyu uzatmak gibi olacak ama içinin rahatlaması için söylüyorum.Yanlış hatırlamıyorsam geçen ayki oylamada bir hata yapılıp,2 ay önceki ay ankete giren kariyerin,geçen ay tekrar ankete girmişti.Yani orada bir haksızlık varsa bile,en azından senin kariyerine değildi bu. Ayrıca şu fikire de katılıyorum: daha önceden birkaç kez bu ödülü alanların kariyerleri artık bu anketlere sokulmasın ki diğer arkadaşların da kariyer paylaşma hevesleri,istekleri artsın.Yönetim değerlendirmeye almalı mutlaka bu öneriyi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    @Juan Diaz

Konuyu uzatmak gibi olacak ama içinin rahatlaması için söylüyorum.Yanlış hatırlamıyorsam geçen ayki oylamada bir hata yapılıp,2 ay önceki ay ankete giren kariyerin,geçen ay tekrar ankete girmişti.Yani orada bir haksızlık varsa bile,en azından senin kariyerine değildi bu. Ayrıca şu fikire de katılıyorum: daha önceden birkaç kez bu ödülü alanların kariyerleri artık bu anketlere sokulmasın ki diğer arkadaşların da kariyer paylaşma hevesleri,istekleri artsın.Yönetim değerlendirmeye almalı mutlaka bu öneriyi.

Yanlış anlamışsınız o zaman beni. Alıp bana verin demedim yeniden oylansın dedim. Yine yeni yeniden tekrar ediyorum derdim apolet degil hakkı olanın hak ettiğini alması. Manipülasyon olaylarından ötürü siteden atılan birinin elde ettiklerinin elinden alınması. Ayrıca yine bir hata yapılmış bu sefer de bu ay kariyerim oylamaya sunulmamış (: sanırım biraz dikkat edilmesi gerekiyor yoksa bana komplo mu kuruluyor şaka bir yana umarım derdimi anlatabilmişimdir

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Yanlış anlamışsınız o zaman beni. Alıp bana verin demedim yeniden oylansın dedim. Yine yeni yeniden tekrar ediyorum derdim apolet degil hakkı olanın hak ettiğini alması. Manipülasyon olaylarından ötürü siteden atılan birinin elde ettiklerinin elinden alınması. Ayrıca yine bir hata yapılmış bu sefer de bu ay kariyerim oylamaya sunulmamış (: sanırım biraz dikkat edilmesi gerekiyor yoksa bana komplo mu kuruluyor şaka bir yana umarım derdimi anlatabilmişimdir
    Gayet iyi anlattın. Zaten üzerinde düşündüğümüz yeni fikirler var. Eğer bir aksilik çıkmazsa gelecek ay ve aylarda bu yeniliğimiz devreye girecek. Bu sebeble oylamada fazladan oy veya hak etmeyenin 1. olması gibi sorunları kökten halledeceğiz sana komplo kuran bizden değildir Diaz
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri