----------

Gece hareketli bir şekilde devam etti.Çok sıcak bir ortam vardı.Selin'di bizim kızım adı kapıda gördüğüm.Muhabbete başladık arkadan çalan müzik içki bardakları havada uçuşuyor.Selin'e bakıyorum arada o da bana bakıyor baktığımı görünce hafif bir utanmayla kafasını başka tarafa çeviriyor.Tatlılıktan ölecek neredeyse bunu yaparken.Gece böyle devam etti danslar edildi herkesin kafaları güzel bir yer bulup yattılar.Selin'le aramızda bir şey olmadı numarasını falan da istemedim sabah kalktığımda.Sonra alırım diye düşündüm.

- 1 Ocak 2013 -

Kafam davul gibi olmuş.Bütün günü öyle yatarak geçirdim.Kafamın bi kenarında Selin işten sonra hayatımın kadınını da mı buldum diyorum.Sonra saçmalama oğlum diyip vazgeçiyorum.

- 2 Ocak 2013 -

Benzinliğe gittim o 2 günün ardından iş başı yapıyoruz.Bir değişiklik yok Murat kasadan para çalmaya devam ediyor.İşler çok yoğun bütün gün çalışıyoruz.

-----

Günler böyle geçti gitti.Murat paraları çalmaya devam etti.İşi iyice büyütmüş artık 5'er 10'ar lira değil 100 - 150 liraya kadar çıkarmış bu para çalma işini.İşte o hayatımı bitiren gün geldi çattı resmen.Hesap günü...
Kasaya hesap kontrolüne geldiler.Murat'ın erken çıktığı bir gün.Tam 17 milyar açık çıktı kasadan.Nasıl sövüyorum Murat'a kayboldu paraları çalıp da diyorum.Bizim müdür aradı Murat'ı bir şeyi belli etmeden benzinliğe çağırdı.Murat geldi ardından 2 ekip polis arabası damladığı benzinliğe.Murat'ı tam alacakken gözlerime bir bakış attı.Sen mi yaptın dediler.İşte o an o ağzından çıkan 2 kelime hayatımda gözümün önünden hiç gitmeyecek o 2 kelimeydi." Berk de benimleydi."