Kimseyle tartışmaya girmeden yazılan mesajlara bir iki bilgilendirme yapmam gerektiği hissine kapıldım , ilk olarak @Juan Diaz şunu bilmeni isterim senin yazdığın gibi bu ödüle sürekli aday gösterilen kişilerin ve ödülü alan kişilerin aday gösterilmemesi hususunda kendi payıma bir isteğim oldu yönetimden bunu daha oylamanın ilk günü Forumun 2-3 yöneticisine kendim bizzat belirttim çünkü rahatsızlık verici durumlar oluşmaya başladı
@Wiilliam Rookwood senin üstü kapalı olarak çevresinden oy alıyor diye kasttettiğin kişinin ben olduğumu biliyorum tartışmaya niyetim yok fakat yukarıda Juan Diaz'a da belirttim , kariyerime verdiğim emek şöyle böyle deyip demagoji yapmayacağım sizinde kendi kariyerlerinize veridiğiniz emek büyük umarım oylamayı hak eden kazanır ben zaten ödüle layık görülsemde bundan feragat ettiğimi daha önce bunu yönetimede beyan ettim ama çevre olayı deyince şunada bir göz atmanı rica edeceğim ,
Bu foruma açtığım 2.yada 3.kariyerimde ilk ödüle aday gösterilen kariyerim olan Absürt bir kariyer ve Juan Diaz'ın San marino kariyeri oylamada en çok oy almasına karşın kazanan kariyer bu iki kariyerin yarısı kadar oy alamamasına karşın o ayın kazanan kariyeri oldu helali hoş olsun ne Juan'ın nede benim her hangi bir itirazımızda olmadı yönetimin kararına saygı duyduk . iki kariyerin oylamasını aşağıda şekilde inceleyebilirsin veya rahatsız olan başkası varsa onlarda inceleyebilir foruma ilk üye olduğum aylarda ilk ödüle aday gösterilen kariyerimde nasıl bir çevrem olmuş olabilir
Dipnot : Şuan kapalı oylama yapılıyor kimlerin oy verdiğini bilmiyorum fakat görebilseydim %90 oy verenler kariyerimi takip edip yorumda bulunanlardır
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=112854