Transferleri beğendim özellikle yüzde 90'ının bedelsiz olması avantaj, fazla para harcanmamış. Yeni sezonda başarılar.![]()
Transferleri beğendim özellikle yüzde 90'ının bedelsiz olması avantaj, fazla para harcanmamış. Yeni sezonda başarılar.![]()
transferler güzel yeni sezonda büyük şeyler bekliyoruz
Maç Analizi: Ligin ilk maçında bu yıl Süper Lig'e yükselen Orduspor ile oynadık ve sahadan 3-0'lık galibiyet ile ayrıldık. İbrahim Yardım'ın attığı iki golden sonra bu sene yerini garantiledğini söyleyebilirim. Gerçekten çok klas bir santrafor olma yolunda ilerliyor.
Maç Analizi: Galatasaray'ı bir daha bu şekilde yakalar mıyız bilmiyorum ancak deplasmanda 3-1 galip gelmek mükemmel bir sonuç oldu bizim için. Kalede Eray ve defansında ise profili kötü lan bir regen oyuncu vardı. Ancak ne olursa olsun yinede güçlü bir kadrosu vardı Galatasaray'ın. Ayrıca Koray Arslan'a da ayrı bir parantez açmak lazım. Bu yıl 35 yaşına gelecek olmasına rağmen üstüne koyarak ilerliyor ve sağ bek mevkini kimseye bırakmaya niyeti yok gibi.
Maç Analizi: Yine Kasımpaşa yine beraberlik. Bu yıl bizim belalımız oldu Kasımpaşa. Yalnız maçtan çok Koray'ın 9.0 ile oynaması benim dikkatimi çekti. Demekki o kadar iyi oynamasa Kasımpaşa'dan daha fazla ol yiyecektik. Defansımız bu maçta gayet iyi oynamasına rağmen santrafor bölgesinde formsuzluk çektiğimiz için birden fazla gol atamadık.
Maç Analizi: Koray'a nazar değdi. İki maç mükemmel oynadıktan sonra ilk yarının en kötüsü oldu. Bu yüzden ikinci yarı onu çıkartarak yerine Nurettin'i koydum. Ancak geçen haftanın formsuz ismi İbrahim, bu maçta iki gol atarak takıma galibiyeti getiren isim oldu. Takımda bireysel form olarak biraz istikrarsısız maalesef, şuana kadar gördüğüm en büyük eksi bu.
Dört maçlık maç fikstürünü geride bıraktıktan sonra Onur Kıvrak ile masaya oturduk. Hem sözleşme süresini uzattık, hem maaşı arttı hemde 500.000 euroluk serbest kalma maddesini 6.750.000 Euro'ya çıkardık. Aslında serbest kalma maddesini tamamen kaldırmak istedim ancak Onur buna yanaşmadı ve yanaşsa bile çok fazla maaş alacaktı. %50 yıllık maaş artışı teklif etseydim seneye 40 bine yakın ücret alacaktı. Bununlada kalmayıp Onur ile birlikte bir kaç oyuncu'da 40 bin Euro haftalık ücret'e yükselecekti maaşı. Toplamında 120.000 euroluk haftalık maaşın altından kalkamayacağımız için böylesini kabul ettik.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Uzun zamandır forumdan uzaktım iyi işler başarmışsın tebrik ederim 2-3 sene içinde şampiyonuzz![]()
''Ersop, Milli Takımı Yönetmeli.''
%100 Futbol programında Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay, Galatasaray - Kocaelispor karşılaşmasını değerlendirdi. Kocaelispor'un bugünki galibiyetin mimarının Ufuk Ersop olduğunu söyleyen Dilmen, Ersop için önemli açıklamalarda bulundu.
BAŞARININ MİMARI ERSOP
Kocaelispor'un son üç yılda inanılmaz derecede yükselişe geçmesinin ve bugünlere gelmesinde en önemli katkıyı Ufuk Ersop. Takımda mükemmel bir yardımlaşma ve takım çalışması mevcut. Ceza sahasının içinde bile 10-15 pas yaparak kendilerine gol pozisyonu hazırlıyorlar. Bunu yaparken de çoğu zaman rakip kalede tehlikeli oluyorlar ve bir şekilde gol atıyorlar. Ancak bu oyun anlayışını Kocaelispor'a getiren şüphesiz Ufuk Ersop'tur. Kim bulup takımın başına getirdiyse helal olsun diyorum, Türkiye için çok önemli bir isim haline geldi.
GALATASARAY'IN YAPACAĞI BİRŞEY YOKTU
Kocaelispor'un mükemmel oynadığını ve maçı sonuna kadar hakettiğini söyleyebilirim. Geçen sene Galatasaray'a her iki maçtada yenilmiş olabilirler ancak bu yıl bambaşka bir Kocaelispor görüyorum. Aynı şekilde Galatasaray'ın da oyunu ve kadrosu iyi. Fakat bugün Kocaelispor, Galatasaray'ı sahadan silerek bu yarışta bende varım dedi. Belki bunları konuşmak için henüz erken olabilir ancak Kocaelispor, bu ligin en flaş takımı olacak.
MİLLİ TAKIMI ERSOP YÖNETMELİ
Fatih Terim, Türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden biri. Kariyerinde sayısız kupalar, Avrupa Şampiyonlukları var. Ancak gün gelipte antrenörlüğü bırakırsa, Milli Takımın başına Ufuk Ersop geçmeli. Herkesin kararına ve görüşüne saygı duyuyorum ancak Kocaelispor'u bugünlere getiren ve oyuncular üzerinde emeği çok büyük olan ve aynı zamanda oyuncuları çok iyi tanıyan biri takımın başına geçmeli diye düşünüyorum. Her teknik direktörün hayalidir, inanıyorum ki Ufuk hocada bunu istiyordur. Bende teknik direktörüm, Fenerbahçe'de oyunculuk yaparken futbolu bıraktığımda iki şeyi isterdim; biri Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmak, diğeri ise Milli Takımı çalıştırmaktır. Futbolcuların hayalinde nasıl milli takımda oynama varsa, teknik direktörlerinde Milli Takımı çalıştırma hayali vardır.
milli takımdan mı teklif aldın yoksa buarada maçların iyi lige güzel başlamışsın
Lige başlangıç mükemmel... Onur' un kalması da çok iyi...
Çok iyi başlamışız , milli takımda olursa renk katar![]()
Bu sene ilk hedefimiz Avrupa, daha sonrasında ise Türkiye Kupasını kazanmak. Belki beklemediğimiz başarıları bile kazanabiliriz.
Milli takımdan henüz teklif almadım ancak alırsam çok memnun olurum.
Onur, mevcut durumda çok cüzi bir miktara serbest kalacaktı. En azından biri talip olursa 6.750.000 Euro kazandıracak.
İyi başladık, iyi bitiririz umarım.![]()
Çok iyi başlangıç. Türk Telekom Arena'da galibiyet güzel olmuş.![]()
Maç Analizi:Skordan önce Viera'nın hatrick yapması maça damga vurdu. İlk golünü Asencio'nun kornerden kullandığı topta sert bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. İkinci golünü ise serbest vuruşta İbrahim'in dokunduğu topu Viera tamamladı. Üçüncü golü ise penaltıdan geldi. Aslında penaltıları Asencio kullanıyordu ancak ne hikmetse topun başına Viera geçti ve hatrick yaptı.
Maç Analizi: Bu maçta skora herkesin katkısı oldu ve dört oyuncuda birer gol atarak maçı 4-0 bitirdik. Ancak maçın adamı ise gol atmayan fakat mükemmel oynayan Erdin Demir oldu. Bu maçla birlikte liderlik koltuğuna oturmuş olduk.
Ziraat Türkiye Kupası - İkinci Tur Ön Eleme
Tamamen yedeklerle çıktığım bir maçta 5-0 galip ayrıldım. Bu yıl zorlu rakipler gelmedikçe yedek kadroyla çıkacağım. Emenike ve Zaven gibi as takım oyuncusu olupta formda oyuncuların gerisinde kalan oyuncularda form tutmuş oluyor. Geçen yıla nazaran bu yıl daha sağlam yedeklerim var.
Şampiyonluk kokusu geliyor.![]()
3 maçta harika Milli Takım'da umarım olur çok keyifli![]()
Maçlara bakıyorumda sen alışmışsın 3-4-5 atmaya![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Süper Lig'de ki ikinci yılımda şampiyon olmak çok iyi olur ancak daha hazır değiliz gibime geliyor. Gerçi sene sonu ne olur bilinmez ama.
Milli takımdan teklif alacağım günü iple çekiyorum. Hem Milli takım hemde kulüp yönetmek çok daha eğlenceli.
Bu alışkanlığımızı devam ettirirsek ligi çok iyi yerde bitiririz.![]()
Maç Analizi: Bireysel olarak önemli oyuncularımızın kötü oynadığı bir maçta kendi sahamızda Kayserispor'a 2-1 yenildik. Ancak Kayserispor'da çok güçlü bir takım olmuş durumda. Gerek kadrosu gerekse oyun tarzları olarak ligin zorlu takımlarından bir tanesi.
Maç Analizi: Lige yeni çıkmış ve kadrosu zayıf olan bir takıma karşı iki tane penaltıdan bir tanede kornerden attığımız golle galip gelmek hayal kırıklığı. Kayserispor yenilgisinin ardından Altay karşısında farklı bir skor alacağımızı düşünüyordum ancak hayal kırıklığına uğradım. Umarım bir an önce performansınımızı yükseltiriz.
Galatasaray'ı 3-1 yenmemize rağmen Kayserispor yenilgisinden dolayı iki puan önümüze geçerek liderliği bizden devraldılar. Ligde 8. haftayı geride bırakırken geçen seneye kıyasla çok daha iyi bir şekilde başladığımızı ve liderle aramızda iki puan kalmasının bizim için çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Oyuncu istatistiklerinde ise stoper oyuncumuz Viera 7 golle krallık sıralamasında. Ancak Viera'nın geçmişine baktığımda zaten gol atan bir stoper olduğunu fark ettim. Ç.Rizespor'da 4 gol, eski takımlarında ise ikişer üçer gol atmış. Bizde de bu sezon 7 gole ulaştı ve bunda en büyük pay sahibi ise Asencio'nun olağanüstü duran top kullanabilmesi bence.
ho ho Kayseri yenmişbenim Mijalovic takımda kaptan olmuş gerçi olması gereken şuan o takımın en kaliteli oyuncusu sanada şiddetle öneririm bu lig için fazla bir oyuncu
Gs' de çok sağlam gidiyor daha gol bile yememiş adamlar
Bu sene en azından SL'yi görebiliriz belki![]()
Last edited by benzema35 : 31.Ocak.2014 at 00:50
8 maç sonunda ikincilik önemli başarı, tebrikler.![]()
Ek olarak Kayserispor kariyerim vardı, ikinci sezona kadar ilerlemiştim. Mijailovic ile Simic'i stoper oynatıyordum, ikisininde ayakları çok iyiydi ve ikiside çok iyi oynuyorlardı. Mijailovic, çok potansiyelli bir oyuncu, dediğin gibi ligin üstünde.Kısmetse takımada katmayı düşünüyorum.
Galatasaray'la beraber arkadan gelen takımlarda tehlikeli. Yıl 2018 olacak Kuyt halen gol atıyor.
İnşallah bu formumuzu sürdürürüz.![]()
Maç Analizi: Ömer Kahveci olmasa belki üçü, dördü bulabileceğimiz bir maçtı. Bu maçtan gol yemememizde önemli bir nokta. Yalnız maçta Issiar Dia ve Emenike'nin uyumu muazzamdı. İkiside 30'a merdiven dayamasına rağmen maç içerisinde çok hareketliydiler.
Maç Analizi: Takımı halen Carlos yönetiyor ve Sivas gerçekteki gibi çok dişli. Çok iyi oyuncuları kadrolarına katmışlar ve ligden düşen takımların iyi oyuncularınıda kapmışlar. Maç içerisinde bir kaç pozisyonlar bulduk, aynı şekilde Sivasspor'da buldu fakat maçı 1-1'lik eşitlikle tamamladık.
Maç Analizi:Maçın 2-0 gibi temiz bir skorla bittiğine bakmayın. Bu maçın hakkı 5-2, 6-2 gibi bir skordu. Kaçan penaltı mı dersiniz, direklere takılan toplar mı, kırmızı kart mı, yüzde yüzlük kurtarışlar mı herşey vardı maçta. Gökhan Değirmenci olmasa belki Konya dördü beşi yerdi.
Ligdeki puan durumunda herhangi bir değişme olmadı, yine iki puan farkla ikinci sıradayız ve arkamızdaki takımlarda bize çok yakın. Ancak bu tabloda bence en çok dikkat çeken takım Bursaspor. Geçen sene küme düşmeye oynarken bu yıl zirvedeler. Fakat kadroları PTT Birinci Lig'de ki takımlardan çokta farklı değil bir kaç oyuncu dışında.
Yanlız istatistiklerde epey ezmişsin rakipleri
Tamamen yedeklerle çıktığım maçta az kalsın eleniyordum. 90+2'de Zaven Bulut'un kafa vuruşunda topu ağlara gönderdi ve maç bitimine saniyeler kaya skoru 2-2 yaparak uzatmalara gittik. Uzatmalarda oyuncumuz sakatlandı ve tüm değişiklik hakkını doldurduğumuz için maçın sonuna kadar 10 kişi oynadık.
Mersin İdman Yurdu, her ne kadar alt ligde olsada hep dişli bir takım olmuştur. Ancak bu maçta bazı yedekleri beğenirken, bazıları ise yedek bile olamayacaklarını kanıtladılar.
'' Mersin takmımının kilo ortalaması 6 kg olmasına rağmen '' FM insanın neresini ölçü alıyor acaba ortalama ağılık 6 kg demiş![]()
Kupadada yola devam ediyoruz. Bu sene Şampiyonlar Ligi iyi olur.![]()