-
Gidişat iyi ama yapılan transferlere ödenen yüksek ücretler her ay 2-3 milyon arası zarar etmemize sebep oluyor, şimdiden 32 milyon zarardayız, bu zarar sezon sonuna kadar dahada artacak o yüzden sezon arasında boş yere gereksiz transferler yapılmasın, orta sahaya takviye düşünüyordum ama Oliveri oynattım ben baya şuanda tamam yani kadroya ayak uydurmaya başladı, geleceğin süper starlarından oda, ongandayı yedek takıma atmışsınız biraz oynasın onuda as takıma kazandırırım ben. Zorlu maçlarda lamela ve salvio ikilisi iyi iş yapıyor, hızları nedeniyle kanatlardan fazla pozisyonda vermiyoruz, Diego Costa'nın aldığı yüksek maaş beni düşündürüyor, ancak şuandaki en iyi forvet o onu kaybedemeyiz, maaş verirken olsun diye vermeyin, transfer olmasa da bu takım giderdi ama boş yere ayda 2 milyon paund zarar ediyoruz, kadromuz genişledi maç kazanmak kolaylaştı ama bu zararla gidersek gelecek sene avrupada oynayamayız, ayrıca umarım primleri yüksek tutmadınız, yoksa sezon sonunda borçtan çıkmaz bu takım
Mesaj Yetkileri