Originally Posted by
heartbreaker007
FFP kuralının etkili olduğunu düşünüyorum yani yapay zeka tamamen bu kural üzerinden fiyat politikası belirliyor.
sizin yönettiğiniz takımlardaki oyunculara belirli bir miktar verip üzerine çıkamıyor çünkü ffp yüzünden en fazla bu kadar veriyor.
siz bir oyunvu istediğinde fiyatı yükseltip, FFP ye takılıp o paraları veremeyeceğini biliyor ondan astronomik rakam çekiyor.
Tottenham ile iki senede 2 lig 1 avrupa ligi 1 Ş.L 2 lig kupası kazandım. City'nin satış listesine koyduğu ve 9 milyon € fiyat verdiği Negredo'yu almak için alt takımdaki kiralık olan (ekotto v.s) ve kadromda düşünmediğim oyuncuları satıp zar zor aLdım.
İşin kötüsü eskiden almak istediğim oyuncunun transfer bedeli, bnm transfer bütçemden 2-4 arası bir fark olduğunda bütçeyi ayarla seçeneği çıkıyordu. Şimdi ise transfer bedelinin bile üstüne olsa(Negredo 9 m € ben bütçeyi 11 m € olarak ayarlıorum) oyuncunun sözleşmesinden midir bilemem direk transferi ertele çıkıyor, bütçe ayarla seçeneğini göremiyorum.
Bu arada yönetimin, kulüp gelirlerinin %95 ini transfer bütçesine ayırdığını da belirtmek isterim.
Anlayamadığım bu saçmalıkları FFP yüzünden mi yoksa oyunda oluşan bir bug dan mı kaynaklandığı, ama her harikalda 2 lig ve avrupa'nın en iyi 2 kupasını peşpeşe kazanan bir kulüpte 9 milyon € luk bir transferi zar zor yapmak büyük SAÇMALIK!!!