Transferler çok iyi.Küme düşen werderbremen den oyuncu almak da zekice![]()
Transferler çok iyi.Küme düşen werderbremen den oyuncu almak da zekice![]()
1. Hafta
Yorum yok. Futbol işte böyle bir oyun.
2. Hafta
Muhteşem bir maç oldu. Sayısız fırsat yakaladık. Birçoğunu gole çevirmeyi başardık. Kolay gol yememiz 2 puanı bırakmamıza sebep oldu.
3. Hafta
Oyunun bu huyunu sevmiyorum. Penaltıyı kazandığımızda ibrenin bize döndüğünü düşünmüştüm. Fakat penaltı kaçtı ve sonrasında golü yedik. 2-0 dan sonra bile etkili olan taraf biz olsak da golü ancak 90+ da bulduk ve bu galibiyete yetmedi.
4. Hafta
Kora kor bir mücadele oldu. Penaltıdan attığımız golle 3 puanı hanemize yazdırmayı başardık.
5. Hafta
Kevin Trapp'ı bir türlü geçmeyi başaramadık. Fakat deplasmanda alınan her puan değerlidir.
6. Hafta
Bu maçta kaybedilen 2 puan tamamıyla benim hatamdı. Rakibi hafife alarak rotasyona gittik ve cezayı kestiler. Bir de Mainz'ın sert oynaması bizi bozdu. Üç oyuncu değişikliğini kullandığımız için son 10 dakikayı da 10 kişi oynadık.
Sanki futbol karşılaşması değil Savaş
Puan Durumu
Yönetimin teklifi sonrası sözleşmemizi 2 yıl daha uzattık...
Şimdilik bu kadar. Gece 1'den sonra devam edeceğiz.
TariboWest
Stutgart ı ve Hamburg u yenmen çok iyi diğer maçlarda şansızlıklar olmuş.Bence daha üst sıralara çıkacaksın![]()
Fena başlamamışız , bu sene tahminim 5. oluruz gibi bakalım ne olacak![]()
Stuttgart Maçı mükemmel olmuş. Başlangıç olarak iyi gidiyoruz.![]()
Zorlu deplasmanlarda puan kayıpları yaşadık. Şu an için evimizi kaleye çevirdik. Açıkçası bunun mutluluğunu yaşıyorum.
TariboWest
Evimizde çok iyiyiz. Deplasman maçlarında da biraz toparlanırsak üst sıralara yükseliriz.
14. Hafta
İlk yarıyı 2-0 geride kapatmamıza rağmen 2-2 yi bulmayı başardık. Fakat kornerden yediğimiz gole karşılık veremedik ve maçı kaybettik. Fakat maçın hakkı en kötü beraberlikti.
15. Hafta
Deplasmanda olmamıza rağmen yine etkili olan taraftık. Biraz becerikli olsak rahat bir 3 puan alabilirdik.
16. Hafta
2 haftalık moral bozukluğu bu maçta ortaya çıktı. Son sıradaki Düsseldorf'e de 2 puan bıraktık.
Puan Durumu
İlk yarı sona erdi.
TariboWest
Devre arası transfer döneminde tek transfer yaptık. Bonservisi elinde olan Maksimovic'i kadromuza kattık. Bremen'den kiraladığımız Mateo Pavlovic'in de kira sözleşmesini fesh ettik.
TariboWest
Bundesliga'da 2. Braunschweig Dalgası !
Puan Durumu
Şimdilik bu kadar. Gece görüşmek üzere.
TariboWest
2. yarı süper performans sergilemişsiniz.
Sezon başı ilk 4'e girersin demiştim fakat sonraki sene ŞL olacak gibi
Şampiyonlar Ligi Rüyası Gerçekleşecek Mi ?
24. Hafta
25. Hafta
26. Hafta
27. Hafta
28. Hafta
Bayern maçında Ademi ile Mayuka'yı değiştirdikten sonra Mayuka da sakatlanıp çıkmıştı. Mayuka'nın yerine stoperimiz Ermin Bicakcic'i koydum. Hava toplarında etkili olduğu için topu kanatlara yollayıp havadan ortalarla Bicakcic'i buluşturmak hedefimdi ve bunu başardık golü bulduk. Fakat yediğimiz gol herşeyi mahvetti...
29. Hafta
29. Hafta Puan Durumu
Kalan Maçlarımız
Artık son dönemece girdik. Yukarıya çıkma şansımız da var. Dibe vurma şansımız da var. Artık söz futbolcularda... Fakat bir gerçek var ki Schalke ve Gladbach maçlarından puan veya puanlar çıkarmış olsaydık -tabiki geçmiş bir çok maç da buna dahil- şu an çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
TariboWest
Wolfsburg ve Dortmund maçları kaderini belirleyecek![]()
Wolsburg u yenmemiz lazım. Kolay gelsin.
Braunschweig Gücü !!!
30. Hafta
Derbide galip gelemedik.
31. Hafta
Braunschweig Gol Oldu Yağdı !
Söyleyecek birşey bulamıyorum. Harika oynadık, her bulduğumuzu attık ve Wolfsburg'a haddini bildirdik, dersini verdik.
32. Hafta
Dortmund ezmiş gibi görünse de maçın kırılma anlarında golleri bulamadık. Ademi karşı karşıya iki topu da direğe nişanlayınca bu sonuç kaçınılmaz oldu.
33. Hafta
Geçen hafta direkleri döven Orhan Ademi son 10 dakikada attığı 2 golle takıma hayat verdi ve ligi 4. bitirmemizi sağladı...
Mielitz Maç Sonu Açıklamaları
Puan Durumu
Ve Rüya Gerçek Oldu !
TariboWest
Helal olsun süpersin![]()
Şampiyonlar Ligi harika olmuş, iyi bir kurayla gruplara kalabilirsek tadından yenmez![]()
Braunschweig Teknik Patronu Ümit Boğa Ayrılıyor Mu ?
İki sezondur Bundesliga'ya damgasını vuran Ümit Boğa ve Braunschweig çalkantılı günler geçiyor. Fenerbahçe başkanlık seçimini kazanan Ahmet Dilaver'in Fenerbahçe'nin başına Ümit Boğa'yı getirmek istediği biliniyor. İyi bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Ümit Boğa'nın yakın çevresinin Fenerbahçe'ye gitmesini bekledikleri söyleniyor. Braunschweig taraftarlarıyla da özel bir bağ kuran Ümit Boğa'nın ne yapacağı merakla bekleniyor. Ümit Boğa ya çocukluk aşkını seçecek ya da sonradan aşık olduğu mevcut kulübüyle devam edecek....
TariboWest