Danimarkada vardı etap ama orda durum farklıydı 12 takım birbiri ile 3 kez oynuyor her 11 maçlık puan durumu ayrı hesaplanıyordu ona göre prim veriyordu
28. & 29. & 30. & 31. Hafta sonuçları
Bu arada başkan kulübü devredemedi gitti. Yaklaşık 2-3 haftadır devredilme işlemleri gerçekleşiyor yönetim herşeyi askıya aldı. İsyan bayrağını açıcam yakında
Kalecimiz duş bile almadı maçtan sonra
Yeni sözleşme imzaladığımız 2 regenimizi paylaşayım. Sizce bunların antreman programını nasıl yapmalıyım ?
Roosmalen'i Gizli Forvet yap bence 10 bitiriciliği var hem adı da güzelHamzayı ise kanat oyuncusu yap çünkü dribbling hız ve orta açması iyi
Spoiler: Jupiler League 34. Hafta (v FC Emmen)
Baştan sonra üstün oynayan taraf bizdik. Sezonun ilk yarısında elimizden kaçırdığımız rakibimizi kendi sahamızda boyun eğdirmeyi başarmıştık.
Spoiler: Jupiler League 35. Hafta (v De Graafschap)
Maça iyi ve istekli başladık. İlk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyup soyunma odasına önde gittik.İkinci yarıda hesapta olmayan sakatlıklarla 2 oyuncumuzu uzun süreli sakatlıklarla sezon sonuna kadar kaybettik.Aldığım 3 puan kursağımda kaldı diyebilirim.
Spoiler: Jupiler League 36. Hafta (v Excelsior
Şampiyonluğu alacağımız 3 puanla 2 hafta önceden garantileyecektik.İşler eksik kadroya rağmen rayında gitti.Fakat son dakikada rakibin köşe bayrağının ordan rastgele açtığı orta komik bir şekilde gol olunca şampiyonluk turunu ertelemek zorunda kaldık.
Spoiler: Jupiler League 37. Hafta (v Jong PSV)
Ne denir bilmiyorum.Kusursuz bir futbol ortaya koyduk.Haemhouts'un 4 gol 1 asist ile adeta göz kamaştırdığı bir maçtı.Artık diyeceğimiz tek şey Eredivise ve bu sezonki şampiyonluk hayırlı olsun
Spoiler: Jupiler League 38. Hafta (v Volendam)
Açıkçası son maç pekte önemli değildi.Şampiyonluğu garantilediğimiz için bazı oyuncuları dinlendirip sezon boyunca şans vermediğim oyuncuları oynattım.En azından yenilmediler
Last edited by Teddie : 01.Şubat.2014 at 21:32
Efsanenin yorumu
Yeni sezon öncesi transfer bütçesi olarak komik bir rakamı yönetim bize uygun gördü.Artık Eredivisie 'de nasıl tutunabileceğiz diye düşünür oldum.Kadrodaki oyunculardan 1-2 isim ile kiralık sözleşmesini uzatamadık haliyle parasızlıktan.
Spoiler: 2014/2015 Sezonu öncesi mali durum
Yeni kardeş kulübümüz AC MİLAN
Oyuncu takviyesinde zorlandığımız şu süre zarfında sevindirici bir haber.Umarım Milan'dan gereken desteği alırız.
Spoiler: Haber detayı
Last edited by Teddie : 02.Şubat.2014 at 12:05
2014/2015 Sezon öncesi hazırlığı
Spoiler: Hazırlık maçları ve sonuçları
Spoiler: Gelen ve giden oyuncular
Milan çok iyi olmuş. Umarım oradan kiraladığın oyunculardan istediğin verimi alıp ilk sezon ligde kalabilirsin![]()
Şampiyonluk için tebrikler.
Oyuncu profillerini görme imkanımız olursa güzel olur.
TariboWest
EREDIVISIE 1-8. HAFTALAR
Spoiler: 1.Hafta (v AZ Alkmaar)
Spoiler: 2.Hafta (v Heerenveen)
Spoiler: 3.Hafta (v PSV)
Spoiler: 4.Hafta (v Volendam)
Spoiler: 5.Hafta (v Ajax)
Spoiler: 6.Hafta (v Utrecht)
Spoiler: 7.Hafta (v ADO Den Haag)
Spoiler: 8.Hafta (v Twente FC)
İlk 8 hafta bizim için bir hayli sıkıntılı geçti. Savunma kevgire döndü diyebilirim. Daha fazla puan alabilirdik belki ama 8 hafta yediğimiz 3 kırmızı kart biraz köstek oldu. Gidişat iyi görünmüyor şuanda
Şampiyonluk için tebrik ederim.Yeni sezonda başarılar![]()
EREDIVISIE 9-17. HAFTALAR
Spoiler: 9.Hafta (v De Graafschap)
Ligde sıralamamızı arttırmak istiyorsak galibiyeti bile olmayan bu takıma puan vermememiz lazımdı.Biraz güç oldu ama temiz oldu
Spoiler: 10.Hafta (v Zwolle)
Çok üretken bir futbol ortaya koyduk.Skorun 1-0da kalması hiç tatmin etmedi beni ama düşme potasında yarıştığımız rakibimizi yenerek çok değerli bir 3 puanın sahibi olduk.
Spoiler: 11.Hafta (v Groningen)
Aslında rakibimizi yenebilirdik fakat resimdede görüldüğü üzere 2 stoper ve sol bek 6.1 - 6.2 ile oynayınca mağlubiyet kaçınılmaz son olduKendilerine 45 dakika dayanabildim.
Spoiler: 12.Hafta (v NAC Breda)
Yerel derbiyi kaybetmemiz kötü oldu. Girilen pozisyon sayılarına baktığımızda ortada bir maç gibi görünüyordu ama futboldaki klasik kural ile en az hatayı yapan rakibimiz maçı aldı.
Spoiler: 13.Hafta (v Feyenoord)
Derbiyi kaybettikten sonra takım aşırı ateşlendi.Sanki dopingli gibiydilerSkor olarak olmasada oyun olarak Feyenoord'u sahaya gömdük.
Spoiler: 14.Hafta (v Vitesse)
Son şampiyona karşı deplasmanda direnmeye çalıştık.Fakat nefesimiz yetmedi
Spoiler: 15.Hafta (v Roda)
Aslında bu karşılaşma oldukça sıkıntılıydı bizim için.Fakat Roda 10 kişi kalınca maçı kendi elleriyle bize verdiler
Spoiler: 16.Hafta (v G.A. Eagles)
Lig sonuncusu olan vasat rakibimize karşı puan şansı tanımadık.
Spoiler: 17.Hafta (v AZ Alkmaar)
İstatistikler ortada.AZ'ye kendi sahasında top oynatmadık.Birde galibiyet olsaydı