Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maç
Amsterdam'da Arsenal'ı ağırlıyoruz. Yönetim inandı, taraftar inandı, biz inandık; kazanmaya çıkıyoruz!
Stattaki müthiş atmosfer...
24. dakikada Siem de Jong rakip savunmadan kaptığı topa çat diye vuruyor ceza sahasına girmeden müthiş bir gole imza atıyor.
...maçın sonucu ise aşağıda
Spoiler: Genel Bakış
Spoiler: Oyuncu Puanları
Golü yemeyeydik iyiydi.
Eredivisie 25
Arsenal maçının verdiği yorgunluktan dolayı bu maçta biraz rotasyona gittik. Evimizde Twente'ye puanı verdik malesef.
Eredivisie 26
Bu hafta hocasıyla aramın pek bir gergin olduğu Heracles ile karşılaştık. Maç önü basın toplantısında rakibin biraz gazını aldım, alttan alarak konuştum. Kazasız belasız bu deplasmandan çıktık.
Eredivisie 27
Lanet olsun bu oyuna da saçma sapan sakatlıklarına da... Ne diz kirişiymiş arkadaş herkesinki koptu. Ben gerçek hayatta bu sakatlığı neredeyse hiç bilmiyorum. Oyunda patır kütür herkesinki kopuyor. Ne simülasyon ama...
Şampiyonlar Ligi 2.Tur 2.Maçı
Emirates'te müthiş atmosfer...
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA"]http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA[/YOUTUBE]
Tüyler diken diken...
Arsenal maaşallah tam kadro.
Ama bizim çocuklar da fena değil...
Maç başlıyor... Yoğun bir Arsenal baskısı var ama doğru düzgün pozisyona giremiyorlar, giremedikçe sinirleri bozuluyor. Dakikalar 31i (what a mubarak moment) Arsenal savunmasından seken ikinci topu Enoh kafasıyla karşılıyor, top Serrero'nun önüne düşüyor, Serrero rakibini sırtına takıp topu biraz sürüyor, Arsenal sağ bekiyle sağ stoperinin arasına topu salıyor Kolbeinn topu alır almaz zıbam diye yapıştırıyor... Emirates suskun, Emirates'te soğuk duj...
Allahım gooooooooolÇEYREK FİNALDEYİZ.
Spoiler: 27 Hafta Sonunda Ligde Oluşan Puan Durumu
@Ronaldinho 10: Arsenal eşleşmesini beğeninize sundum hayırlı olsun...![]()

ÇEYREK FİNALDEYİZ.