Ligde Muhteşem bir galibiyet serisi yakalamışız. Avrupa da ise kötü başlamışız ama 4 maçıda kazanabiliriz![]()
Ligde Muhteşem bir galibiyet serisi yakalamışız. Avrupa da ise kötü başlamışız ama 4 maçıda kazanabiliriz![]()
Hocam ligde 5 galibiyet süper olmuş. Takım uyumu kadar futbolcuların adaptasyon sorunu da malum. Sanırım o süreci aşmaya başlamış senin topçular , başarılar![]()
Aldığımız seri galibiyetler sonrası keskin bir düşüş yaşayarak zirveden uzakta kaldık. Avrupa Ligi'ne ve Almanya Kupası'na veda ettik.
Spoiler: Bundesliga Puan Durumu
Spoiler: UEFA Avrupa Ligi Puan Durumu
Başkan Güven Tazeledi ! Since 2007
TariboWest
Kötü başlayıp , yükselişe geçmişiz sonra tekrardan düşmüş takım istikrarı yakalayamamışız bir türlü , şuan da durum kötü gözüküyor ama 3. ile aranda 7 puan var kapanmayacak bir fark değil .
Braunschweig'de Şok Ayrılık !
Hoffenheim v Kaiserslautern mağlubiyetleri sonrası istifasını veren Ümit Boğa'nın oldukça üzgün olduğu görüldü...
İstifasını açıklayan Ümit Boğa taraftarlara son kez böyle seslendi :
Sizin kulübünüzü hiçbir zaman yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. 2.5 yılda bunu bir çok kez gördüm ve yaşadım. Bu tutku ve aşk Braunschweig'i ayakta tutan en büyük etkendir. Takımınıza, oyuncularınıza ve teknik direktörünüze her zaman sahip çıkın ! İnanıyorum ki bu takım yakın zamanda büyük işler başaracaktır.
Kendinize İyi Bakın, Artık Ben Yokum !
Kariyer devam edecek...
TariboWest
Yeni takımını merakla bekliyorum![]()
Mechelen'de Ümit Boğa Dönemi !
Braunschweig'den ayrıldıktan sonra Bursaspor, Sivasspor, Eskişehirspor, Karabükspor, Augsburg ve Blackburn'den teklif alan Ümit Boğa'nın Mechelen'i seçmesi şaşkınlık yarattı. Otoriteler Ümit Boğa'nın Türkiye'ye dönmesini bekliyordu.
Yönetim yeni sezonda Avrupa Ligi'ne katılım bekliyor. Kadroya yapacağımız takviyelerle bunu gerçekleştirmeye çalışacağız.
Kadro
Sanırım hepimizin tek bildiği Vleminckx.Bu sezon kiralık oynayan oyuncu sezon sonunda bedelsiz olarak kadromuza katılacak.
TariboWest
Türkiye en iyisi
Yeni takımın hayırlı olsun![]()
Yeni takımımızda başarılar![]()
Mechelen'de Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı !
Takımın başına geçer geçmez neşteri vuran genç teknik adam 13 kişi ile yollarını ayırmıştı. Ümit Boğa'dan önce anlaşılan ve kadroya katılan yeni transfer Lanneer de bu isimler arasındaydı. Ümit Boğa'dan önce transfer edilen bir başka oyuncu Vleminckx ise takımla çalışmalara çıktı fakat genç teknik adamın onu da kadroda düşünmediği konuşuluyor. Kadronun eksik olması nedeniyle antrenmana altyapıdan oyuncu çıkaran Ümit Boğa'nın kadrosunda şu isimler bulunuyor :
Ayrıca Ümit Boğa'nın ilk transferi Jasmin Buric de antrenmanda sahada olan isimlerdendi.
TariboWest
Kalecin iyiymiş ama kadroda çok az kişi var transfer bekliyorum![]()
yeni takım hayırlı olsun (: