Bir transfere daha imza attık. Takımımız Lucas Andersen ve Viktor Fischer'de görüldüğü üzere Danimarka pazarına son derece hakim. Danimarka futbolunun sunduğu son genç yetenek olan Patrick Monberg'i Nordşelland'dan (yazılışını bilmiyorum malesef) 400 bin € bonservis bedeli karşılığında kadromuza kattık. 3 yıllık sözleşme imzaladığımız Monberg yılda 6 bin € kazanacak.

Eredivisie 1 - Heracles 1 Ajax 5
İlk maçımızda çok farklı başladık. 1-0 geri düşüp kabus görsek de rakibimizi perişan eyledik.

Spoiler: Genel Bakış 

Spoiler: Oyuncu Puanları 

Eredivisie 2 - Ajax 2 Groningen 1
Evimizdeki ilk maçımızda taraftarımızın yüzünü 3 puanla güldürdük. 2-1 pek temiz skor değil ama olsun.

Wonderkid transferine doyamıyoruz... Estudiantes'ten Gaston Gil Romero'yu 1.500.000 € peşin + 4.500.000 € 48 ay taksitle olmak üzere toplamda 6.000.000 € bonservis bedeliyle transfer ettik. 3 yıllık sözleşme imzaladığımız oyuncuya yıllık 900.000 € ödeyeceğiz.

Eredivisie 3 - Vitesse 2 Ajax 1
İlk soğuk duşumuzu Vitesse deplasmanında aldık... Sıhhatler olsun efendim.

Eredivisie 4 - FC Utrecht 2 Ajax 5
Başımızın tatlı belası Utrecht'e güzel bir ders verdik. Fischer ve Ganso ise

Şampiyonlar Ligi Kuraları çekildi.

Neden liderlik olmasın?

Geçen seneden anlaştığımız Gabriel Barbosa 30 Ağustos itibarıyla takımımıza katılmıştır. Önümüzdeki Feyenoord maçında sahada yerini alacak.

Eredivisie 5 - Ajax 2 Feyenoord 0
Fischer ve Ganso ligi çekip çeviriyor şu ana kadar. Geçen sene pek verimli olamamışlardı, bu sene ikisi de alıştı sistemimize.

Spoiler: Ligde Durumlar 

@Arda Uzal: Benim hatam. 10 kişi kalınca takımı kontraya çekmek yerine aynı oyunu oynamaya devam etmek istedim, edemedik.