Biraz mütevazi ol la evianı eleyeezsek ne işimiz var avrupada ne demek ? umarım basın toplantılarında buna benzer demeçler vermyosundur (:
Biraz mütevazi ol la evianı eleyeezsek ne işimiz var avrupada ne demek ? umarım basın toplantılarında buna benzer demeçler vermyosundur (:
1. Hafta
Yeni transferlerimiz önderliğinde ezici bir oyunla 3 puanı alıyoruz .
Rakibimizi küçümsememek gerektiğini bu maçla birlikte anlamış olduk ,
Zaten ilk defa Avrupa'ya ayak basmışız sen kimsin ki, rakibini küçümsüyorsun
Neyse bunun daha deplasmanı var hesabımız daha bitmedi !
Transferlerin İspanyol ağırlıklı olması güzel olmuş , çokta makul fiyata almışsın , transferlerin yararlı olduğu Ligin başlangıcından çok rahat anlaşılıyor
Edit : Evian buradan dönmez![]()
2-3 Haftalar
Lige çok iyi başladık iyi oynuyoruz ve bunun yanında savunmamızı da güçlendirdik .
Maçın başından sonuna kadar saldırdık ama adamlar pozisyon bile vermeden kazandı , Avrupa defterini bu sezon erkenden kapatıyoruz .
Sağlık olsun.![]()
Yazık olmuş Evian maçları. Umarım bu sezon ligde göstereceğin başarı ile telrafi edersin bu ligi.
Boşver bu ligde ilk 4'e girmek AL'de ilerlemekden çok daha değerli , Lige efsane girmişsin![]()
Lig süper gidiyor aynen devam![]()
Keko'dan iyi para kazanmışsın..
Ligi bitirdiğin konum gerçekten harika, Valencia'yı yensen 4. olup ŞL macerası yaşatacaktın bizlere neyse
AL'de gruplara kalmak lazım..
Transferleri çok detaylı incelemedim ama itibarımıza göre iyi transferler, daha iyileri gelmez zaten![]()
Aynen yapacak bir şey yok
Elimizden birşey gelmedi iyi oynadılar elendik , artık ligde iyi bir pozisyon için uğraşacağız .
Orası da öyle abi , AL'de zaten şimdiden fazla geldi ligde ilk 4'e girersek ŞL' falan süper olur ya , şuan iyi gidiyoruz da daha güçlü bir takımla karşılaşmadık
Durmak yok yola devam
Keko' dedin adama ama bak kulübüne sağlam para kazandırdı
Transferleri genellikle bütçemize uygun ve gelebilecek oyunculardan seçtik daha iyileri ya gelmiyor yada uçuk paralar istiyor şimdilik iyi oynuyor takım , bu arada AL'den elendik![]()
Last edited by benzema35 : 12.Şubat.2014 at 20:51
Lige iyi giriş yaptın. 5 maçta 13 puan ispanya liginde gayet güzel.
Ben demiştim demek istemiyorum ama futbol bu şımarıklığa yer yok rakibi küçümsemeden çıkacaksın o sahaya (: basın toplantılarında da kendi takımını gazlayacak sözler söylemeye bak. Maç öncesi değil de maç sonu koy postanı rakiplere (:
'' Recrotivo 4 golle geri döndü '' adamlar gol attığına inanılmaz pişman olmuşlar![]()
Lige iyi baslamamiza ragmen Evian maclari olmamis. Daha Avrupa'da ilk seneden agir konusmamak gerekiyormusNeyse seneye insallah daha guclu bir sekilde gideriz artik Avrupa'ya
![]()
İyi başladık lige ama daha güçlü rakiplerle oynamadık ,onlarla oynayana kadar topladığımız kadar puan toplamamız lazım .
Ama demiştin ustaDediğinde çıktı küçümsedik verdiler cevabını , posta işini de öyle yapıcam artık yendiğimiz zaman konuşacağız
Abi çok fena maçtı ya , maç gidiyor derken coştu bizimkiler
Evian biraz da tecrübesizliğimize geldi , birde ligin başı olduğundan yeni oyuncular falan hazırlığımızı yapamadık artık seneye bakacağız Avrupa'ya![]()
Valencia ve Sporting maçları iyi olmamış. Bir toparlamak lazım bundan sonraki maçlarda.
Sonuçlar gayet normal Sporting dahil![]()
ben yokken ilerlemişsin bayaSporting'de puan kaybetsek de bence ligdeki konumumuz gayet güzel Avrupa'da evian'a elenmemiz olmadı be hocam
![]()
Sarabia Transferi iyi hamle, gelişimi nasıl ? Lige iyi başlamışız, tebrikler![]()
Üstat gayet iyi gidiyorsun. Lige bu sezon gayet güzel sonuçlarla başlamışsın... Avrupa kupaları için yeterli sonuçları alıyorsun. Büyüklerden birde puan koparabilirsen tadundan yinmes...![]()
Maçlar iyi . Ligdeki posizyon çok iyi![]()
Güzel gidiyoruz.
Gidisat iyi, Sporting'i yenebilirdik
Dıazın dediklerine bakma anca konuşur iyi gidiyorsun.![]()