Sayfa 74 / 94 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon
2,191 ile 2,220 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada cidden şu güncelleme gelsin artık da yeni transferlerimizin yeni profillerine bakalım
    Benim bildiğim yeni profil olmaz, aynen olduğu gibi gelir. Şu an nasılsa yeni versiyonda da aynı olacak yani, FM15'te değişir anca.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Gerçek hayatta ben şimdi DC oynayan bi oyuncuya senin bölgen burası ama hücüma çık, çalım at falan diyebilirim ve adam da hücuma falan çıkar ama bu fm14 direktiflerinde pozisyon direktifleri sanki futbolcular robotmuşçasına veriliyor, belki adama öyle diyecem niye kısıtlıyosun ki beni

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    Gerçek hayatta ben şimdi DC oynayan bi oyuncuya senin bölgen burası ama hücüma çık, çalım at falan diyebilirim ve adam da hücuma falan çıkar ama bu fm14 direktiflerinde pozisyon direktifleri sanki futbolcular robotmuşçasına veriliyor, belki adama öyle diyecem niye kısıtlıyosun ki beni
    Direktif kısmı bana da saçma geldi biraz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu bence de taktik ayarların eksiklerinden birisi. Normal verebileceğimiz roller dışında bir tane de hiçbir komut verilmemiş "custom" rol olmalı. Hatta bu role istersek kendimiz bir ad verebilmeliyiz. Eski serilerde bu yoktu ama mevcut bir rolün direktiflerini istediğimiz gibi değiştirerek bunu sağlıyorduk. Yani yeni bir rol yaratıyorduk. Şimdi yeni taktik ayarlarıyla bu elimizden alındı senin de değindiğin gibi.

Eski serilerde oyuncunun özellikle "mentalite" komutu çok kilit rol oynuyordu sahada nerede duracağı ve neler yapacağıyla ilgili. Benim en çok eksikliğini hissettiğim komut o.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bu bence de taktik ayarların eksiklerinden birisi. Normal verebileceğimiz roller dışında bir tane de hiçbir komut verilmemiş "custom" rol olmalı. Hatta bu role istersek kendimiz bir ad verebilmeliyiz. Eski serilerde bu yoktu ama mevcut bir rolün direktiflerini istediğimiz gibi değiştirerek bunu sağlıyorduk. Yani yeni bir rol yaratıyorduk. Şimdi yeni taktik ayarlarıyla bu elimizden alındı senin de değindiğin gibi.

Eski serilerde oyuncunun özellikle "mentalite" komutu çok kilit rol oynuyordu sahada nerede duracağı ve neler yapacağıyla ilgili. Benim en çok eksikliğini hissettiğim komut o.
    Aynen. Şimdi sanki oyunun belli kuralları var ben böyle istiyorum, maç motoru böyle oynatacak oyunu diyor

6. Default

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Benim bildiğim yeni profil olmaz, aynen olduğu gibi gelir. Şu an nasılsa yeni versiyonda da aynı olacak yani, FM15'te değişir anca.
    Profillerde değişiklik olur. FM 2015'te şimdiden sezon sonuna kadar izlenen profiller yer alacak. Yeni gelen güncellemede de sezon başından şimdiye kadar izlenen profiller olacak. Hem yeni oyun çıktığında hem de devre arası yamasından sonra profiller düzenleniyor. Ama her oyuncuda değişiklik olmuyor. Caner Erkin, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan'da falan değişiklik olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mevcut takımlarında bulunan oyuncuların özelliklerinde değişmeler olur. Yeni transferler ise önceki takımlarının gözlemcileri tarafından oyuna aktarılır. Ayrıca devre arası transferleri yarım sezon izlendiği için düşüş ve gelişim oyuna aktarılır. Gerçi böyle de resmi bilgi gibi oldu. Bu benim bildiğim sadece.
    TariboWest

Bugün 16 şubat. daha ne kadar bekliycez acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Bu haliyle maç motorundan şikayet eden onlarca insan varken, bize tüm direktifleri seçebilme imkanı verilseydi motorun hali kim bilir nice olurdu. Bu halde bile tam anlamıyla düzeltemediklerini varsayarsak, diğer türlü motoru adam etmeleri yıllarını alırdı. Belli ki suicide mission'a girmek istememiş bizim SI.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by canerozaskin View Post
    Profillerde değişiklik olur. FM 2015'te şimdiden sezon sonuna kadar izlenen profiller yer alacak. Yeni gelen güncellemede de sezon başından şimdiye kadar izlenen profiller olacak. Hem yeni oyun çıktığında hem de devre arası yamasından sonra profiller düzenleniyor. Ama her oyuncuda değişiklik olmuyor. Caner Erkin, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan'da falan değişiklik olabilir.
    Doğru ben o kısmını unuttum. Ben GS araştırmacısı tarafından değişiklik yapılmayacağı üzerinden yorumladım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

SI güncellemeyi unuttu galiba adamlardan ses seda yok

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Rusya transfer sezonu bekleniyormuş.
    TariboWest

ne zaman kapanıyor bilgisi olan varmı ?

24 Şubatta Kapanıyor 1 Hafta da Ordan Geçse Şubatın Sonu Mart'ın İlk Günlerinde Güncelleme Gelecektir

Ne Kaldı Şurda En Fazla 2 Hafta Daha Beklersiniz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    24 Şubatta Kapanıyor 1 Hafta da Ordan Geçse Şubatın Sonu Mart'ın İlk Günlerinde Güncelleme Gelecektir

Ne Kaldı Şurda En Fazla 2 Hafta Daha Beklersiniz
    Fm siz olmuyor valla elim gidiyor oyuna son anda delimisin nesin diye vazgeçiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Oyunu 25 gundur falan oynamamistim.

Dun actim, ozledim cunku. Tahammul edeyim bir iki mac yeter dedim. Biliyorum basima gelecekleri.

Ilk maci 5-0 aldim, (oyunu oynamayi biraktigimda 6 kere yenilerek cildirdigim rakibe karsi) rakip kendi kalesine gol atti, korner karambolunde ben gol attim, 40 metreden serbest vurusla doldurulan topa kaleci bos cikti, yine gol attim. Normalde delirten sacmaliklar hep rakibe oldu. "Beter olun" diye bagirmisim hirsla.

Oyun resmen "gel hadi gel, kiyak geceyim sana" dedi, ayagim alissin diye.

Sonraki maci 5-1 aldim. defansim kosarken durup izleyince gol yedim, yine korner karambolunden gol attim, iki tane. 3 oyuncum sakatlandi, rakip durup dururken kirmizi kart gordu atildi. Sacmaliklar her iki tarafa da oldu.

Ucuncu mac 0-1. Mac tek kalede gecti, 35 metreden vurulan top direkte patlayip rakibin onune dustu, gol oldu. rakibin sut 1, gol 1. Yine 3 oyuncum sakatlandi. tam dort kere oyuncularim carpisip top kaptirdi, iki kere de pas atilan adamin onune gecip kendi ataklarini kestiler. Oyun yine tek tarafli sacmaliklar yapti, ama gozardi edilebilecek sekilde.

Dorduncu mac 2-2. Ceza sahasi cizgisi uzerinden defansim topu aldi , kaleme surdu, kalecimi gecip kendi kalesine asti. ikinci golu de kornerde carpisan defans oyuncularimin topla alakasiz birsekilde bosluga dogru (kimse yok) kayarak mudahale yapmaya calismasi sonucu rakip bombos kalinca yedim. Sari karti olan oyuncumu degistirme talimati verdim, oyun 12 dk durmadi, adam ikinci sariyi yiyerek atildi. Iki de sakat verdim.

Kisaca oyun dort macta ozune dondu.

Ben artik iyice paranoyak oldum.

Bence oyuncu sogumasin diye script yazmislar, artik herkesin bildigi sacmalik senaryolari bir sure devreye girmesin de adam oyunu birakmasin diye. Sonra da oyun akmaya, oyuncu oynamaya devam edince eskiye donus. Bu son paragrafin hicbir dayanagi yok, sadece paranoyakligimin urunu. Yapmis olabilirler valla ya. Neyse...

yeni güncelleme neden gelmiyor hala???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni güncelleme 27-28 Şubat gibi gelir tahminimce.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Yeni güncelleme gelsin de bir Galatasaray kariyeri yapalım yahu Hazır gençleri de toplamışız çok güzel olacağını düşünüyorum

Nesil
    2007

Şu moralin etkiliğini azaltsınlar da ne yaparlarsa yapsınlar. ŞL ikinci turunda, takımın morali kötü. Ne yaparsam yapayım kazanamayacağım dedim de insan mantıklı yenilir en azından taçtan da gol yenmez ki. Bir taç bir korner dakika 10 2-0 gerideyim zaten. Gelde devam et oyuna. Sonraki lig maçında da yine rakibin tek kaleyi tutan şutu kornerden kafa topu, sonuç yine puan kaybı. Ee artık yeter yani. Takım es kaza birkaç hafta galip gelemezse uzun süre toparlanamıyor.

Ayrıca ben uzun taç kullanın dedim bir Allah'ın kulu da kullanmadı. Ne iş çözemedim.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Guncelleme geldigi zaman yeni oyun acmamiz gerekecek mi?

Transfer guncellemesi de oldugu icin evet diyeceksiniz muhtemelen ama guncel kadrolar umrumda degil, en alt ligde oynuyorum.

Benim derdim mac motoru ve oyun dinamikleriyle ilgili duzeltmeler.

Bu sebeple, ben guncelleme gelince kayitli oyunuma devam edebilir miyim, merak ediyorum.

Quote Originally Posted by amorti View Post

Transfer guncellemesi de oldugu icin evet diyeceksiniz muhtemelen ama guncel kadrolar umrumda degil, en alt ligde oynuyorum.

Bu sebeple, ben guncelleme gelince kayitli oyunuma devam edebilir miyim, merak ediyorum.
    evet oyun motoruna gelen değişiklikler oyuna hemen işliyor.

çoğu kişi güncellemelerden sonra taktiğini değiştirmek zorunda kalıyor zaten.

her güncellemede kafasına göre takılıyorlar. motorun zaaflarını değiştiriyorlar falan filan.

ben kayda değer bir değişim olacağını sanmıyorum. yine birbiriyle çarpışan oyuncular, santra yaparken sakatlanan forvetler. en ufak şeyde manava giden kaleciler izlemeye devam edicez.

Tamam bende de saçma hatalar var ama bu kadar sık değil. Bir keresinde kaleciye bas vereyim derken goldu kendi kalesine atti çok büyük sinir edecek sorun yok. ben taktik ve oyun anlayısını takıma göre değiştirmem neyse o. belki sizler çok değiştirdiğiniz için sorunlar yaşıyorsunuz ?

Quote Originally Posted by amorti View Post

Eğer Transfer Güncellemesi Dediğin Gibi Önem Arz Etmezse Senin İçin Kayıtlı Oyununda da Devam Edebilirsin Yeni Kariyere Gerek Yok

Çünkü Bunu Daha Önceki Güncellemelerde de Gördük

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Eğer Transfer Güncellemesi Dediğin Gibi Önem Arz Etmezse Senin İçin Kayıtlı Oyununda da Devam Edebilirsin Yeni Kariyere Gerek Yok

Çünkü Bunu Daha Önceki Güncellemelerde de Gördük
    Evet, onceki guncellemeleri dusunerek bir sey olmaz heralde dedim ama, ikinci bir yorum almak iyidir her zaman.

BaGa TaRKaN ve Lordinas'a tesekkur ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Valla oyundaki hataları düzeltmezlerse ben FM14 e devam etmek istemiyorum, gerçekten çok sinir oluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu bayadır oynamıyorum. Hatalar, buglar vs ne durumda? Başlamayı düşünüyorum bu ara.

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Oyunu bayadır oynamıyorum. Hatalar, buglar vs ne durumda? Başlamayı düşünüyorum bu ara.
    steam bi güncelleme yaptı ama şu an giremiyorum oyuna geldimi acaba update ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    steam bi güncelleme yaptı ama şu an giremiyorum oyuna geldimi acaba update ?
    steam kendini güncelledi. Oyunla ilgili bir şey değil.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Sizce yeni güncelleme ne zaman gelir?

Note 3'den Tapatalk ile gönderildi

Sayfa 74 / 94 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon

Mesaj Yetkileri