Transferlerden önce bir durum değerlendirmesi yapıp takımım hakkında ve oyuncularla ilgili , kariyeri daha iyi takip edebilmeniz için bir kaç bilgi vereceğim .
Ligde 3. sezonu devirdik . Her sene takım olarak üstüne koyarak ilerliyoruz .
İlk sene La Liga'ya yükseldik , İkinci sene ligde büyük süpriz yaparak kısıtlı kadromuzla ligi 6.bitirdik ve üçüncü sezonumuzda ligi 5. sırada tamamladık .
Bu sezonda hedefimiz yine üstüne koyarak gitmek ve ligi ilk 3 te bitirerek direk Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak ve Avrupa'da geçen seneki tecrübesizliğimizi telafi ederek en azından bir Çeyrek Final görmek !!
***** Transfer konusuna gelirsek !!! *******
3 sezondur genellikte düşük fiyatlara genç oyuncuları kadromuza kattık ve çok iyide verim aldık ,
tabi ki daha iyi fiyatlara kalite oyuncular almak için itibar lazım ve henüz Avrupa tecrübemiz olmadığından o tarz takıma direk sınıf atlatacak oyuncuları kadromuza katamıyoruz .
Gördüğünüz gibi bu tarz takıma çağ atlatabilecek bir çok oyuncu transfer listesinde ama hiç biri takımımıza ne kiralık ne başka bir şekilde gelmeye yanaşmıyor .
Bizde transfer için gerekli olan bölgelere daha önce yaptığımız gibi geliştirip uzun süre verim alabileceğimiz makul fiyatlı genç oyunculara yöneldik yine !!
Aslında bu daha çok hoşuma gitmiyor da değil neyi başarırsak ileride kurduğum genç ve potansiyelli kadro ile başarmış olacağız![]()
Transferlerimi paylaşmadan önce takımımdaki kilit oyuncuların verilerini ve profillerini paylaşıyorum .
Çoğunu çok ucuza kadromuza katıp çok fazla verim aldık !!
Spoiler: Edu Bedia
Takımımızın beyni kendisi , iki sezondur müthiş bir performans gösteriyor !!
Spoiler: Joselu
3 sezondur tüm başarılarımızın atlında büyük imzası var , bu sene performansı düşüşte olsa da yine de güvenim tam !!
Spoiler: Matteo Bianchetti
Defansımızın en önemli oyuncusu , her gün kendini ve performansını daha çok geliştiriyor ayrıca şuanda İnter soruşturuyor kendisini !!
Spoiler: Pablo Sarabia
Sezon başında kadromuza katmıştık beklediğimden çok daha iyi bir performans gösterdi hemde 2 ay sakat kalmasın rağmen !!
Spoiler: Mauro Bollino
Kendisini bu sezon devre arasında rotasyon amaçlı kadromuza katmıştık , ilk 11 de oynadağı maçlarda takımı bir çok kez galibiyete taşımıştı , genç yaşına rağmen bu sezonda ilk 11 ' de oynayacak !!
Kısaca takımımızı tanımış olduk , ve gelelim transferlere ;
Yönetim yeterli bir bütçe verdi ve maaş bütçesini de biraz yükseltti , pek taksit kullanmadığım için çoğunu peşin para ile hallettim . Maaş bütçesini de doldurduk neredeyse .
Spoiler: Alberto Masi
Spoiler: Jack Butland
Spoiler: Layvin Kurzawa
Spoiler: Luciano Vietto
Spoiler: Nigel de Jong
Transferlerimizi değerlendirirsek kalemizi sonunda sağlama alabildik , sol beki otobana çevirecek bir sol bek aldık , yeni stoperimizde çok sağlam olacak ileride defans hattımız çok iyi oldu.
Forvete genç ve sağlam bir oyuncu aldık artık forvette büyük bir forma rekabeti olacak son olarakta takıma bir abi lazımdı onuda De Jong ile giderdik
Bu sezon kullanacağım kadrom ve ilk 11'im
Dünya Zengin Kulüpler Sıralamasında
Liste de ilk 100' girmeyi başardık .
Listede 96. sıradayız .
Spoiler: Dünya Zengin Kulüpler Sıralaması
Avrupa Kulüpler Sıralamasında İtibarımızı arttırıyoruz !!
Vietto güzel transfer, beklediğim performansı sergilerse seni taşır![]()
Transferler çok iyi.Yeni sezonda başarılar.
Transferlere çok fazla para harcamamışsın ama iyi adamlar almışsın özellikle Vietto'yu sevdim![]()
Güzel transferler , hep gençlere yönelmen takımı bir artı katıyor.
Transferler güzel kardeşim ben en çok Butland'ı beğendim o Kaleci gol yemiyor![]()
Daha önce hiç oynamadığım bir oyuncu inşallah ulaşır o beklediğin performansa
Eyvallah dostum , En sağlam takviyeleri bu sezon yaptık iyi işlere imza atarız belki .
Aynen yine uygun fiyatlara sağlam takviyeler yaptık , o heriften bende umutluyum inşallah yanıltmaz bizi
Teşekkürler , böyle gençlerle oynamakta ayrı hava katıyor takıma
En çok aksayan bölgemiz oydu abi , 2 sezondur kevgire dönüyorduk bakalım kanayan yaramıza iyi gelecek mi![]()
Transferler güzel Recrativo evrim geçirmiş helal![]()
Galatasaray ile el ele verip çıkarsınız İnşallah![]()
Gruptan Çıkarız![]()
Recreativo ne hale gelmiş helal olsunVietto çok iyi transfer.Sarabia da çok sık sakatlık yaşıyor nedense.
Yenilen gollerde gözle görülen bir azalış var Real bile çok abanamamış grup biraz zorlu ama çıkarsın / çıkmalısın
Biz önce bir çıkalım da isterse onlar çıkmasın
Beraber çıkarsak süper tabi
Bence de çıkabiliriz
Teşekkürler dostum , Vietto kanıtlamaya başladı kendisini , tam öyle değil aslında bir kere 2 ay sakatlandı bir daha bir şey olmadı , maç içinde sakatlanıyor ama uzun süreli olmuyor onlarda .
Kalecimiz kendini göstermeye başladı ,
Gruptan da çıkacağız abi bu sefer![]()
Vietto şova başlamış![]()
La liga da süper gidiyoruz. Galatasaray maçında aldığımız 3 puan iyi olmuş![]()
Geçen seneki takıntı devam ediyor 5-2, 5-1
Bordo ve Wolfsburg'un durumunu bilmiyorum ama gruptan çıkabileceğini düşünüyorum, TT Arena'dan 3 puan alarak bu yolda ilk adımı atmışsın zaten![]()
ligte ve avrupada süper gidiyorsun bu sene bir kupa gelcek gibi
Arena'da Galatasaray galibiyeti çok iyi olmuş, güzel gidiyoruz![]()
Vietto fena başladı
Lige iyi girdik , deplasmanlar da zorlanıyoruz genelde ordan 3 puanı almak büyük avantaj oldu
Bizim takımda barca gibi acımasız oldu güçsüzlere illa 5 sallıyorlar
TT Arena galibiyeti çok iyi oldu ya Wolfsburg'ta felaket kadro var işimiz çok zor o maçlarda
İnşallah sonunda bir kupa sevinci yaşarız , İspanya Kupasına da ağırlık vericem
Bu sene iyi girdik lige ve Avrupa'ya devamını da getirmek lazım ama
Wolfsburg'un kadrosu çok iyimiş ya..Shawcross, Holtby, Arnavutovic, Werner...
Wolsburg un kadro süper.Bakalım sonuç ne olacak.
Harbiden ne takım kurmuş Wolfsburg![]()
Şu Verner Stutgart'taki değildir herhalde , Stutgart öyle bir aptallık yapmamıştırdiye kendimi avutuyorum ama maalesef o , ve çok büyük sıkıntı çıkartır Verner haberin olsun , Wolfsburg'un kadroda efsaneymiş şu Verner'ı Kayseri'den sonraki takımım için düşünüyordum sayende oyuncum afişe oldu
birde Volland'ı alacaktım