La başlarım senin koyacağın başlığaşimdi uyandım kariyer başlığına benim aklım ingiltere 2.ligine giti direk halbuki kastedilen Şampiyonlar Ligiymiş
Bakmak ve Görmek işte
![]()
Tereddütsüz averaj takımı olurlar
Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar
Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler
Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir
La başlarım senin koyacağın başlığaşimdi uyandım kariyer başlığına benim aklım ingiltere 2.ligine giti direk halbuki kastedilen Şampiyonlar Ligiymiş
Bakmak ve Görmek işte
![]()
Cluj takım mı ya![]()
başlığıma laf edeceğine bi göz doktoruna git
Bu seferde Dahi Diaz'ı yerin dibine soktun seni büyütüyolar falan
Kağıt üzerinde şu aşamadaki takımlar arasında yine en zayıf halkalardan birisi biz olduğumuz için rkaip frketmeksizin hepsi bizden güçlü (:
Haydi Kartallar ! Tur Kotka şehrinde kalsın Romanyalara uçmayalım !
Hadi bakalım![]()
Bu tur bizim olacak![]()
Spoiler: ISTATISTIK
Son derece çekişmeli ve kıran kırana bir maç oldu. maçın başında geriye düştük bikaç dakika içinde cevap veerip eşitliği yakaladık. Sonra öne geçtik bu sefer Cluj bikaç dakika içinde cevap verdi akabinde yeniden öne geçti ancak son çeyrek dilimde rskleri göe alıp Clujun iyice üstüne gittik ve son dakikalarda Gökcanla çok fazla avantaj olmasa da maçı kazanmasını bildik. Tur şuan ortada duruyor
Orda yenilmemeye oynarsak çıkarızgalibiyet iyi olmuş.
Fc KooTeePee Şanı İçin Oynayın !
maçın başında bizi sindirmelerine izin vermeme adına hücum çıktık nitekim meyvesini hemen aldık golden sorna kontraya dönelim dedik bir anlık afallama ile 5 dakikada geriye düştük. Dejavu yaşıyorduk öne geçip geriye düşerek. İlk devre kontrayla kapadık ikinci yarıya yine kontra başladık rakip diziliş ve anlayışımızın aynı kaldığını düşünmesini istedik bikaç dakika içinde atağa geçtik beraberliği bulduk ardından biraz vitesi düşürdük son çeyrekte yine kotnraya döndük ama savunma hattını öne çekip presi artırdık tempoyu yükselttik akabinde yine yeni yeniden Gökcan sahne aldı ve resmen tek başına Cluju eleyen adam oldu
Helal olsunsıradaki gelsin
![]()
Seribaşı değiliz ve gruplara kalmak için son virajda geçtiğimiz turlardan çok daha fazla ter akıtmak zorundayız. Gönül isterki Apoel yada malmöyü çekelim haydi bakalım İnfantino reyiz yap bi güzellik be
Bu sefer gelecek takım muhtemelen biraz sağlam olacak![]()
Rakibimiz Danimarka Şampiyonu !
Let's Start !
Bu da değil bunları herkes yeniyor, daha farklı daha güzel takım lazım bizim karşımıza bunların hiçbiri değil.Bu takımlar hep çerez bize![]()
Victor cacares iyi oyuncu gökcanı oynatmaz sanki![]()
Maçın başında defansta top dağıtırken kalecimiz sıkıldım beyler dercesine rakip oyuncunun önüne yuvarladı ve saçma sapan bi golle geriye düştük ardından birde duran top kopenhag oynamadan 2-0 öne geçti. Çok geçmeden şampiyonlar liginde bizi sırtlayan Gökcan sahneye çıktı ve Finlandiyadaki rövanş için umut ışığını çaktı. Maçn sonlarına doğru bu sefer biz kenardan kullandığımız serbest atışla skora dengeyi getirdik tur ümidimizi sürdürüyoruz az biraz avantajımız var umarım son 90 dakikada bunu değerlendirip adımızı devler liginde gruplara yazdırırız
Deplasmanda iyi sonuç , evimizde çekeriz fişlerini![]()
Basın toplantısını yaptık ve maça giriyoruz
Gruplar adına son 90 dakika !
ve Devler Liginde Gruplardayız !
ve çempiyins ligdeyizhedef en az üçüncülük olmalı