Kapıyı Çaldığımda Sert Bir Biçimde

- GİR!

Sesi İle Karşılaştım. Odasına Girdiğimde İse Telefondaydı. Çok Sert Konuşuyordu.

- Ne!!!! Mancini Tazminat'mı İstiyor Lyon'a Gittiği İçin.

[Bir Süre Telefondakini Dinledi...]

- Kusura Bakmasın Biz Onunla Anlaşırken Bunlar Konuşulmamıştı. Yahu Bıraksın O İşleri Ben İtalya Milli Takımına Giderse Tazminat Alır Maddesi Ekletmiştim... Tamam Fazla Uzatma En Kolay Nasıl Olacaksa Olsun Misafirim Geldi.

Böyle Bir Sert Adam Görmemiştim. Kulübü İçin Giren Çıkan Para'nın Detayını Kovalayan Biri Vardı Karşımda... Çok Etkilenmiştim. "İŞTE BENİM TAKIMIMIN BAŞKANI BU!" Diyordum İçimden.

- Merhabalar Hocam. Hoşgeldiniz Takımımıza.

- Hoşbulduk Hoşbuldukta , Bu Kadar Sert Konuşmanıza Sebep Olacak Şey Nedir Acaba Merak Ettim Cidden.

- Ya İşte Futbol A Takımının İtalyan Menajeri İle Yolları Ayırdık. Ancak Tazminat İstiyor. Nasıl Vereyim. Milli Takıma Giderse Verebilirim Tazminat Maddesi Koydurmuşum. Ancak Beyfendi Şimdiden İstemeye Başladı.

- Yani Başkanım Bana Pek Laf Düşmez Ancak Konunun En Büyük Hakimi Siz Olduğunuza Göre Bir Bildiğiniz Vardır.

- Kesinlike Haklısınız. Geçen Sezon Lig'de 34 Maçta 52 Gol Attırmış Takıma. Golcüler Etkisiz. Orta Saha Hiç Bir Şey Yapmamış Ancak 3. Olduk. Sürekli Yuhalanmaktan Gına Geldi Artık Bıktım. Taraftar Sürekli Gollü Maçlar İzlemek İstiyor. Ancak 1-0 2-0 2-1 Sonuçları Görmekten Taraftar'da Bıktı. O Yüzden Sizin Cesur Futbolunuza Güveniyorum. Leeds United ta İken Sizi Takip Ediyorduk. Scout Ekibim Sürekli Sizinle İlgili Raporlarını Bana Sunuyorlardı.

- Vallahi Şu An Sizden Çok Tırsmaya Başladım. [Kahkaha Ata Ata]Ekibiniz Güçlü Sanırım.

- Benim Seçtiğim Ekip Arkadaşlarım Her Zaman En Güven Duyduğum İnsanlar'dan Oluşur. İsterseniz Bugün Tesisleri Bir Gezin. Takım Zaten Gelmiştir Antremanlara Başlamıştır. Hem Takımla Tanışırsınız , hemde Sözleşme Detaylarını Gözden Geçririz.

- Peki Sayın Başkan. Sizinle Çalışmak Büyük Bir Zevk Olacak.

- Bu Takımla Gerçek Futbolu Öğreneceksiniz. Görüşmek Üzere...

El Sıkışarak Odadan Ayrıldım Tesisleri Gezmeye Başladım....

DEVAMI AKŞAMA....