runtime error 326
resource with identifier 108 not found
diyor
runtime error 326
resource with identifier 108 not found
diyor
aynı hatayı bendede veriyor google dan arattım...googleda resource with identifier 101 var 108 i yazmıyor lütfen yardım edinOriginally Posted by cy-x
arkadaşlar bendede winrar var winrardan programı masaüstüne falan çıkartacağım zaman hata veriyor
bn indirdim ama winrar la acıcaktımki hata veriio dosya
bende hata verince normal oyunu actım ama bende de turkce v2 olmadı ??
acaba soole yapsak olurmu once turkce v 1,0 ı kuralım sonra uzerıne turkcesını kuralım. belkı o zaman duzelır ?? olabılırmıkı ??
bı arkadasdada aynı sorun vardı cozmus galıba bı deneyelım !!!
oldu be
--------------------------------------------------------------------------------
ben yaptim arkadasim fm.exe dosyasini dosyanin uzerine tıklayip ozellilklerden arşiv yaptim oldu şans olesine deniodum
[QUOTE=BaD BoY]Arkadaslar hata dll dosyasının içinde zlib.dll dosyası yok ondan kaynaklanıo ben yaptım Türkçe v2[/QU
OTE]
bad boy o zaman bırı su zlib.dll dosyasını foruma koysun bızde cekıp kopyalayalım oyuna diimi ??
'' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''
[QUOTE=fokocaman]bende hata verince normal oyunu actım ama bende de turkce v2 olmadı ??
acaba soole yapsak olurmu once turkce v 1,0 ı kuralım sonra uzerıne turkcesını kuralım. belkı o zaman duzelır ?? olabılırmıkı ??
bı arkadasdada aynı sorun vardı cozmus galıba bı deneyelım !!!
oldu be
--------------------------------------------------------------------------------
ben yaptim arkadasim fm.exe dosyasini dosyanin uzerine tıklayip ozellilklerden arşiv yaptim oldu şans olesine deniodum
______________________________Originally Posted by BaD BoY
Al O zaman BuradaN İndirebilirsin İçinde Açıklama Var
*Not*:Bu Türkçe v2 Degildir Zlib Dosyasıdır...
ya rar şifresi istio bnden 50 mb lık dosya boşa mi gitcek bilen varsa noooolur solesin yaa noolur
Hangi 50 MB dosya? Türkçe FM 6 MB lık bir dosya. Başka bir dosyadan bahsediyorsan onu alanına yazmalısın buraya değil.Originally Posted by crazy_xander
Oyunun kopya, ve tayland sürümünden kopya edilmiş. Taylan da oyun korsan yasası nedeniyle çok ucuza satılıyor ama oyunun yurtdışında satılması yasak. Bu oyun kopyalanıp piyasaya sürülünce de böyle bir sorun ortaya çıkıyor. Buna yapılacak birşey yok.Originally Posted by starlyfe
-----------------------------------
Oyunda run-time hatası alanlar, diğer hataları alanlar, Türkçeleştiremeyenler lütfen aşağıdaki linkteki çözüm yöntemlerini denesinler. Bu yöntemlerin tümünü deneyen ve oyunu hala çalıştıramayan veya hala Türkçe olmayanlar varsa bunlara "gidip orjinal oyun alın" demekten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18196
eger yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Originally Posted by VoLkaN BaROs