1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

vodafone arena'nın bitiş tarihi nedir yeni güncellemede? malum hem yönetim hem vodafone stadın 30 ağustosa yetişeceğini açıkladı..
    umarım yine "öyle dediler ama biz daha iyi biliriz" şeklinde bi yorumla stadın açılışı ertelenmemiştir. resmi açıklamalar var bu konuda.

2. Default

Quote Originally Posted by serwan View Post
    vodafone arena'nın bitiş tarihi nedir yeni güncellemede? malum hem yönetim hem vodafone stadın 30 ağustosa yetişeceğini açıkladı..
    umarım yine "öyle dediler ama biz daha iyi biliriz" şeklinde bi yorumla stadın açılışı ertelenmemiştir. resmi açıklamalar var bu konuda.
    1/1/2015... Yine kafalarına göre yazmışlar tarihi.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Bi yetkili cevap verir umarım buna.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Kafayla alakalı bir durum yok ortada, normalde stat bitene kadar statlar oyuna eklenmiyor, en azından %100 kesinleşene kadar. Adnan polatta seneler önce sezon başına yetiştireceğiz demişti de sezonun ortasında bile zorla açılmıştı stat. Türkiyede stat yapmak istiyorsan çok fazla sorun oluyor. Ağustosa yetişeceğinede pek inanmıyorum ben

İzlediğim videoya dayanadak daha stadın %25inin bile tamamlanmadığını görüyorum. Daha çimentolar dökülecek, o çimento en az 3 ay bekletilecek, çim ekilecek, ağustos çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Erken bitireyim diye her şeyi erkenden yapmaya çalışırlarsa çıkabilecek sorunlara değinmiyorum bile Galatasarayın yaşadıkları ortada

5. Default

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Kafayla alakalı bir durum yok ortada, normalde stat bitene kadar statlar oyuna eklenmiyor, en azından %100 kesinleşene kadar. Adnan polatta seneler önce sezon başına yetiştireceğiz demişti de sezonun ortasında bile zorla açılmıştı stat. Türkiyede stat yapmak istiyorsan çok fazla sorun oluyor. Ağustosa yetişeceğinede pek inanmıyorum ben

İzlediğim videoya dayanadak daha stadın %25inin bile tamamlanmadığını görüyorum. Daha çimentolar dökülecek, o çimento en az 3 ay bekletilecek, çim ekilecek, ağustos çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Erken bitireyim diye her şeyi erkenden yapmaya çalışırlarsa çıkabilecek sorunlara değinmiyorum bile Galatasarayın yaşadıkları ortada
    Hocam bana göre de ağustos da bitmeyecek gibi. Ama yetkili açıklamaları falan hep ağustosu söylüyor. Tahmin ile yazmak ağustosu yazmaktan daha mantıksız bana göre. Fm nin yetkilileri de kendi tahminini yazmış. Benim tahminim de devre arası ile devre başlangıcının arası bir dönem. Eee ne olacak şimdi ? Tahmin kişiye göre değişir normal olarak ama kulüp yetkilileri hep aynı tarihi söylüyor.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

ocak ayına geldim ve Türkiye kupası maçları var. 2 günde 1 maç olur mu ? sigames yaptı oldu

Mesaj Yetkileri