1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Forvet Transferi Hakkında

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla eğer amacın çok para bayılmak ise içlerinden Balotelli'yi öneriyorum. KF de hayatının oyununu oynatabilirsin ama eğer ki Dortmund sistemine uyup çok ünlü olmayan birini alıp ben kral yaparım dersen potansiyeli olan bir oyuncu olarak Hosiner'i öneriyorum.

Mevcut profili ile size yetecektir çok rahat şekilde.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

İlla bu saydıklarını mı almak istiyorsun bilmiyorum ama Mitrovic'i de kadronda bulundur. Bu saydığın isimlerden formayı kapabilecek potansiyelde hem de tam Dortmund transferi olur, gerçekte de böyle bir transfer bekliyorum açıkçası. Fierro'yu da alıp kiralayabilirsin. Şu an oynadığım kariyerde PSV aldı ve ortalama bir profile rağmen daha tam gelişmedi 25-30 civarı atıyor iki sezondur. Önceki serilerde hep alırdım sıkıldım bu seri almadım ama pişman edecek gibi. Ayrıca kendi liginden Kevin Volland ve Luuk de Jong'a da bakabilirsin. İyi profilleri oluyor ileride.

Mandzukic ve Diego Costa'yı denemedim ama Balotelli ve Rondon hakkında şunları söyleyebilirim. Balotelli devamlılığı olmayan bir oyuncu ama bir anda patlayabiliyor. Bazen 5 maçta 1 gol atıyor bazen 5 maçta 7-8 gol attığı oluyor. Fiyatı da kabarık olur büyük ihtimal. Rondon'u ben Liverpool kariyerimde almıştım. Sanıyorum 14.1.2 idi ve forvetler hakikaten dökülüyordu kim olursa olsun. Suarez, Jackson Martinez, Rondon ve Benteke'yi denedim ayrı ayrı kariyerlerde Suarez haricinde, o da tek tük iyi performans veriyordu, pek performans alamamıştım ama 14.1.2'nin üstüne birçok şey değişti. Bu isimler arasında fiyat/performans olarak en mantıklısı Rondon gibi gözüküyor.

Mesaj Yetkileri