Spor Toto Süper Lig - 23. Maç - Gençlerbirliği - E
Avrupa kupası maçından sonra mutlak galibiyet beklediğimiz bir maçtı. Galatasaray'ın kazandığı haftada bizimde galip gelmemiz gerekiyordu. istediğimiz galibiyeti de 7 gol atılan maçtan
5-2'lik skor ile aldık.
Spor Toto Süper Lig - 24. Maç - Beşiktaş - D
Deplasmanda 4. dakikada öne geçsek de sahadan defansın felaket hatalarıyla
1-2 mağlup olduk.Bu mağlubiyet Galatasaray'ın kazandığı haftada acı olmuştu

Maçtan sonra attığı pasların rezilliği nedeniyle
Reynoso'yu uyardım. bana iyi oynadığını söyleyip diğer arkadaşlarından daha isabetli pas attığını söyledi sinirli bir şekilde. Ona ses tonuna dikkat etmesini söyledim. oda aynı şekilde davranmaya devam edince istatistik kağıdını verip defolup gitmesini söyledim odadan. Futbol Direktörümüz Erdal Kılıçarslan'ı arayarak
Reynoso'nun transfer listesine konmasını ve satışının gerçekleştirilmesi emrini verdim. Kısa süre içinde 3 teklif aldık ve Meksika takımlarından America'ya
6.75M€ karşılğında transferine izin verdik.
Avrupa Ligi 2.Tur - 1. Maç - Cardiff - D
Beşiktaş yenilgisinin moral bozukluğuyla çıktığımız maçta az kalsın yenilgi ile dönecektik. İnanılmaz kötü oynamaya başladık. 86. dakikada yediğimiz golü 89. dakikada zor zanaat karşılayabildik ve deplasmandan en azından gollü beraberlikle dönüyorduk.
Spor Toto Süper Lig - 25. Maç - İstanbul BB - E
Tek kelimeyle rezaleti yaşadığıımız bir maçtı. Sinan Bolat'ı takıma kattığıma pişman olduğum maç oldu bu. ne geldiyse aldı içeri hele sıfırdan yediği bir gol vardı ki. herşeyi mahveden gol oldu bu. Galatasaray'ın Fenerbahçe ile berabere kaldığı haftada ne yazıkki yaşadığımız puan kaybı bizi şampiyonluktan etmekle kalmadı Şampiyonlar ligi şansımızı da riske sokmuş oldu.
Avrupa Ligi 2.Tur - 2. Maç - Cardiff - E
Çok kötü bir dönem geçiriyorduk. Bu maçta alacağımız galibiyete ihtiyacımız vardı kendimize gelebilmemiz için. Rakibimizi baskı altına aldığımız ilk yarıda Tulbovitz'in rezil bitiriciliği bizi çok zora sokmuştu. İkinci yarıda rakibimiz toparlansa da 83 ve 90. dakikalarda attığımız goller sayesinde
2-0 galip gelerek adımızı bir üst tura yazdırıyorduk.