Quote Originally Posted by Artul View Post
Ben farklı bir anlayış beklemiyorum zaten, benim beklentim Hazard, Ribery gibi 4-2-3-1 sisteminin ilerisinde oynayan bu oyuncuları oynatırken neden savunmada zaaf veriyor maç motoru? Benim beklentim Ribery'nin topun arkasına geçmesi değil, bu tip oyuncularla oynandığı zaman savunmanın bu kadar zaafının olmamasını isteyişim.. Çünkü gerçekte bu kadar zaafı yok bu sistemin.. Eğer olsaydı Real Madrid, Chelsea, Bayern Münih gibi takımlar başarılı olamazlardı.. Benim kastettiğim şey bunun yanlış olduğuydu.. Yoksa gerçektede Ribery topun arkasına geçmiyor tabiki..

Sıkıntıyı çıkaran şey 4-2-3-1 dizilişi-sistemi gerçekte başarılıyken ve savunma zaafıbu kadar büyük değilken, oyunda başarılı olamaması ve savunmasında çok büyük sıkıntıların oluşudur..

Saydığın takımlar çok aşırı kaliteli,dünya üzerindeki en elit takımlar.Bu takımlar o oyuncuların defansif zaafını tolere edebilecek kalitede oyunculara sahip o yüzden başarılı oluyorlar.

Bende FM'de eğer kalite olarak diğer takımlardan iyiysem 3DC-2MC-3AM(C/R/L)-2ST gibi taktikler uygulayıp başarılı olabiliyorum ama kadro kalitem çok yüksek değilse bu taktikle gelen geçen fark atar.Öyle düşün bunu