PSV zordur kolay gelsin![]()
PSV yi evinde durdurursan deplasmanda zorlanacağını sanmıyorum bana kalırsa geçersin
PSV zorlu bir rakip ama kafa tutarsın diye düşünüyorum.![]()
İlk yarı iyi geçmiş Sivası geçeriz bencede![]()
Liderliğe yükseldik psv maçını oynuyucam birazdan![]()
Son maçlar kötü geçmiş,bu maçlar üst üste gelmeseydi sonuçlar farklı olabilirdi.
Son üç mağlubiyet takımın moralini bozmaz umarım, zorlu rakiplerle karşılaşmışsın çünkü.
SPOR TOTO SÜPER LİG 23.HAFTA
SPOR TOTO SÜPER LİG 24.HAFTA
UEFA AVRUPA LİGİ 1.ELEME TURU 2.AYAK
Takım bir mucizeye imza attı PSV yi inanılmaz bir maçla eledik.Kaçan pozisyonlardan bıkıp bu maçı alamayız derken golü yedik 1-0 oldu.Kornerden Kokalovic ile 1-1 i yakaladık ancak pek umudum yoktu 86.dk da kalecinin pası kısa düştü ve Nashat topu ağlara gönderdi bu pozisyondan 2dk sonra golün şokunu atlatamayan PSV Yektanın golüyle adeta yıkıldı.
2. ELEME TURU RAKİP MARSİLYA
Helal olsun son dakikadaki gollerle PSV yi elemeşsin.Maç zevkli geçmiştir heralde![]()
Böyle devam kardeşim.Şampiyonluk yakın![]()
Lig de biraz istikrarsızlık var ama psv maçı çok güzel olmuş başarılar
Takım deplasmanlarda bi başka oynuyor. PSV'yi elemen güzel![]()
Çok zevkliydi Yektanın golünden sonra evi turladım bi
İnşAllah
Ligde bir yeniyoruz bi kaybediyoruz rakiplerimizin kötü gitmesi bizi ön plana çıkardı
Avrupada deplasmanlarda çok iyi oynuyoruz teşekkürler![]()
Avrupada ilk yılımızda gruplardan çıkmak bile bizim için iyi bir sonuçtu 2.tura kadar yükseldik güçlü Marsilya karşısında galibiyet alarak kupaya veda etmek güzeldi.Ligde ise 3büüyklerle olan maçlarımızı tamamladık kayıpsız ilerleyip şampiyonluk ipini göğüslemeliyiz.
Son maçlar kötü gitmiş moral çökmüştür ama liderliği kaptırmamışsın Galatasaray ensende bir takılmana bakıyor aman dikkat. Senin de dediğin gibi ilk sezon için Avrupa da gruptan çıkmak büyük başarı
Avrupa da buralara gelmen başarı. Şimdi lige odaklanıp şampiyon olalım![]()
Fikstüründe arka arkaya zorlu maçlar yoksa, şampiyon olursun gibime geliyor![]()
Galatasaray ensendeydi koltuğu kaptırmışsın, umarım kötü gidişat düzelir arada ki fark açılmaz
Aynen gereksiz puan kayıpları olmuş ama ben güveniyorum sana şampiyon olacağız inşallah![]()