2016 Dünya Kupası için elemelerdeyiz.
Taktik
Hazırlık Maçı
Bir daha ki mesajımda önemli iki maçımızı yayınlayacağım, biri kendi evimizde Romanya diğeri ise 1. olmamızı doğrudan etkileyecek olan deplasmanda Hollanda maçı.
2016 Dünya Kupası için elemelerdeyiz.
Taktik
Hazırlık Maçı
Bir daha ki mesajımda önemli iki maçımızı yayınlayacağım, biri kendi evimizde Romanya diğeri ise 1. olmamızı doğrudan etkileyecek olan deplasmanda Hollanda maçı.
Başarılar dilerim.
Screw you guys, I'm goin' home
Başarılar![]()
Başarılar hocam
Teşekkürler sağolun.
---
Hafif gençlerin üzerine bir kadro kurduk, olumlu bir kadro olarak görüyorum ben bu kadroyu. 4-5 kişi dışında kimsenin yeri kesin değil onu da söyleyeyim liglerde iyi performans sergileyen herkes rotasyon olarak kendisini göstermek amacıyla kadroya girebilir. + olarak Mevlüt sakatlığı nedeniyle giremedi kadroya, Muhammeti aldım o yüzden iyi bir performans sergilerse kadroda kalıcı olabilecek.
Son olarak Richardsın fiziğini çok harika bulduğum için alıyorum zaten şuan Milli Takımda çok az skorer oyuncu var saymaya başlasak en fazla Burağı alırız.
Başarılar![]()
Başarılar .
Güzel konu başarılar dilerim inşallah dünya kupasına giden bu yolda başarılı olacağız...![]()
Başarılar, gidelim artık şu dünya kupasına![]()
Başarılar Dilerim . Yurt dışındaki özellikle Almanya'daki Türkleri takip etmeni tavsiye ederim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başarılar dilerim.
Yavaş yavaş havaya girelim, 2008 ruhu !
[YOUTUBE="XKtNb1SF_8U"]A Milli Marşı[/YOUTUBE]
Romanya karşısındaki kadromuz
![]()
Gökhan Töre 3 hafta sakatlandı, bu kritik fikstürde yok maalesef. Bu yüzden çağırdıklarımdan yetinmek zorundayım, Colin-Kazım ile gideceğiz.
Bu galibiyetle liderle puanımızı eşitliyoruz. Romanya bizi mahvetti çok iyi topa sahip oldular bunun üstesinden gelmemiz gerekiyor. Hollanda maçına daha dinç girmemiz gerek.
çok iyi bir galibiyet..darısı Hollanda maçına![]()
İyi bir galibiyet almışız tebrikler...![]()
Arkadaşlar kariyerin savesini almayı unutmuşum Romanya maçı gitti maalesef bir daha oynayacağız o maçı.
Harika bir galibiyet almıştın, şimdi puan kaybedersen yazık olacak![]()
başarılar romanya galibiyeti güzel darısı hollandayada
İlk maç güzel![]()
Romanya maçı yazık olmuş tekrar oynayacak olman. güzel bir galibiyet almıştın halbuki.
Bir daha yeneriz sıkıntı yok.![]()