Quote Originally Posted by DeathMyMahony View Post
Zor olucak ama güveniyoruz hocam sana.
Eyvallah sağolasın elimden geleni yapıp gruptan çıkacağım...

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
Gerçekteki kuraya çok benzemiş grubun. 2. olarak çıkarsın umarım.
Aynen tesadüf geldi İnşallah ama hedefim 2. olarak değil grup lideri olarak çıkabilmek

~ GÜNCELLEME GELDİ ~

~ STSL 3.HAFTA; Kayseri Erciyesspor - Galatasaray ~

~ Maç Öncesi ~

~ Maç Sonucu ve İstatistikler ~

~ Maç Sonu Onur ALTUN Basın Toplantısında Rakipleri Değerlendirdi ~

Muhabir; Öncelikle Kayseri Erciyesspor karşısındaki galibiyetten dolayı sizi ve takımınızı kutluyorum. Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi. Grubunuzu nasıl değerlendiriyorsunuz hocam ?

Onur ALTUN; Sizinde dediğiniz gibi takımımı aldıkları galibiyetten ötürü kutluyorum. ŞL grubumuz bana göre dikkate alınması gereken bir grup çünkü İngiltere Premier Lig köklü kulüplerinden Manchester United, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus gibi dişli ve zor rakiplerimiz var fakat henüz bir şey söylemek çok erken elimizden geleni yaparak gruptan çıkacağız.

Muhabir; Peki sayın hocam ŞL grupları çekildikten sonra bir transfer olacakmı, olursa hangi mevkiye ve listenizde bir kaç isim varmı ?

Onur ALTUN; Transfer tabiki böyle bir grup için gerekirmi bilinmez ama kadro derinliği çok önemli çünkü 3 kulvarda ilerleyeceğiz. Olası bir sakatlık tüm planlarınızı alt üst edebiliyor. Bu yüzden son bir transfer yaparak transfer dönemini kapatacağız. İsim konusuna gelirsek şuanda gazetelerde Kevin Kuranyi, Stefan Kießling, Klaas-Jan Huntelaar isimleri geçiyor. Bu isimler benim listemde olan isimler değil. Yönetime bir transfer için önerimi yaptım. Bunun kararını yönetim verecek ileriki günlerde sizde öğrenirsiniz. Teşekkürler arkadaşlar kolay gelsin...

" KADROYA SÜPRİZ TAKVİYE "

~ Obafemi Martins Kimdir ? ~

Tam Adı: Obafemi Akinwunmi Martins
Doğum Tarihi; 28 Ekim 1984
Doğum Yeri: Lagos, Nijerya
Boyu: 1.72
Pozisyonu: Forvet

Obafemi Akinwunmi Martins, Nijeryalı futbolcu. Martins, küçük yaşta oynamaya başladığı Inter'de yıldızı parlayıp 2006/2007 sezonunda Emre Belözoğlu ile Newcastle United'a transfer olmuş forvet oyuncudur. Atletikliği ve Adriano ile oluşturduğu ikiliyle adından söz ettirmiştir. Newcastle United'da en iyi oyuncu seçilmiştir. Sol ayaklı futbolcu gol sonrası yaptığı taklalarıyla da tanınır. 2009-2010 sezonunda Wolfsburg takımında forma giymiştir. 2010-2011 sezonunda ise Rubin Kazan takımına transfer olmuştur.

~ Obafemi Martins GALATASARAY'DA ~

Galatasaray ile 3 yillik sözleşme imzalayan Martins çok mutlu ve neşeli tavırlar sergiledi. İmzayı attıktan sonra Floryada arkadaşları ile tanışan Martins Onur ALTUN ile uzun uzun sohbet etti. ALTUN basın toplantısında Martins'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

~ Lige Verilen Milli Arada 2 Hazırlık Maçımız ve Futbolcularımızın Performansları ~

Galatasaray milli arayı değerlendirerek Lokomotiv Sofia ile yaptığı maçtan 4-3 yenik ayrıldı. Galatasaray'ın gollerini Sneijder , Martins atarken ALTUN böyle hazırlık maçlarında takımı denediğini ve oyuncularına bol bol hataları konusunda uyarılarda bulunduğu gözlemlendi. Yeni transfer Martins'in performansı ise yönetimin takdirini topladı.

İkinci hazırlık maçını Sturm Graz ile gerçekleştiren Sarı Kırmızılı ekip bu karşılaşmayıda mağlup olarak tamamladı. Oynanan karşılaşmada tek kale bir mücadele izlesekte iki kontra atakla işi bitiren Sturm Graz takımı galibiyeti hak ederek kazandı. Maçta kırılma noktası 58. dakikada Melo'nun penaltı fırsatını değerlendirememesi ile sonuçlandı.

~ STSL 4.HAFTA; Galatasaray - Torku Konyaspor ~

~ Maç Öncesi ~

" ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇ JUVENTUS DEPLASMANI "
~ Şampiyonlar Ligi G Grubu; Juventus - Galatasaray ~

[YOUTUBE="x_gxuNAaDwE"]GALATASARAY; THE KİNG LEON[/YOUTUBE]

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Juventus deplasmanında çıkacak olan sarı kırmızılı ekipte moraller oldukça yüksek. ALTUN son taktiklerini futbolcularına verirken. Oraya sadece kazanmak için gidiyoruz. Herkes bu formanın hakkını vererek mücadele ederek oynayacak ama sonuç ne olursa olsun ben size inanıyorum. "İnanmak başarmanın yarısıdır" eğer sizde inanırsanız sonuç lehimize olacaktır diyerek oyuncularına moral depoladı...

~ Maç Öncesi ~

~ Juventus ve Galatasaray İlk 11'leri ~

~ Maç Sonu Basın Toplantısı; Onur ALTUN ~

" Üzücü bir galibiyet aldık. Fakat sonuç her ne kadar 2-1 yenilmişte olsak oyuncularımı verdikleri mücadeleden ötürü kutluyorum. Çünkü onlar bugün benim söylediklerimi tam anlamıyla sahada yerine getirerek beni çok mutlu ettiler. Ben inanıyorumki birazda şanssızdık. Maçta kırılma noktası 2 topumuzun direkten dönmesiydi. Martins'in golü her ne kadar takımı toparlasa da oyuncuların direkten dönen toplar demekki onların demolize olmasını sağladı. Tabi bunlar futbolda olağan şeyler birileri kazanır birileri kaybeder bu doğaldır. Juventus'u tebrik ediyorum. Yola daha yeni çıktık henüz yolun başı ben inanıyorum onlara Ali Sami Yen stadını dar ederek gruplardan çıkacağız... "

~ STSL 5.HAFTA; Galatasaray - Sivasspor ~

~ Maç Öncesi ~

~ STSL 6.HAFTA; Antalyaspor - Galatasaray ~

~ Maç Öncesi ~

~ NÖBETÇİ GOLCÜ TAKIMINI SIRTLADI GALATASARAY GALİBİYETİ KIL PAYI KAÇIRDI ~

Maçta adeta takımını sırtlayan Semih Şentürk 90. +3'te takımını ipten aldı. Obafemi Martins attığı 2 golle yine güven tazelesede, sarı kırmızılı takımda Hamit Altintop'un 62. dakikada penaltıyı auta atması ise maçın kırılma anı olarak kayıtlarımıza geçti.

" ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU "

~ Şampiyonlar Ligi G Grubu; Galatasaray - RSC Anderlecht ~

~ Maç Öncesi ve Basın Toplantısı ~

" ONUR ALTUN TAKIMINI UYARDI ! "

Altun son zamanlarda yapılan hatalar ve penaltı vuruşlarında etkisiz olunduğu için takıma uzun uzun uyarılarda bulundu. Maç öncesi oyuncuları ile söyleşi gerçekleştiren ALTUN daha sonra Selçuk İnan ve Sneijder ile basın toplantısında arkadaşlarımızın sorularını yanıtladı.

~ Galatasaray - RSC Anderlecht İlk 11'leri ~

" ARENA'YI KALEYE ÇEVİRDİ "

Sahasında yaptığı son 4 maçı kazanan Galatasaray adeta Arenayı kaleye çevirdi. Rakiplerine aman vermeyen sarı kırmızılı takımın iç sahadaki performansı göz dolduruyor. Teknik heyetinde takdirini toplayan bu performansın devam etmesi halinde hedeflerin başarı ile sonuçlanacağı belirtiliyor.

NOT: Bir Sonraki Güncelleme;
- STSL 7. HAFTA; Galatasaray - Fenerbahçe (Müthiş Derbi Öncesi Süprizler)
- Derbi Videosu, Maç Sonrası Analizler vb.
- STSL 8. HAFTA; Karabükspor - Galatasaray
- Şampiyonlar Ligi; Galatasaray - Manchester United maçları sizlerle olacaktır. Mesaj attığınız ve takip ettiğiniz için hepinize Teşekkür Ediyorum.
Onur ALTUN