Fener maçı çok hoş![]()
Fener maçı çok hoş![]()
Derbi skoru çok iyi, taraftarın gönlüne su serpmişsin..![]()
" GÜNCELLEME GELDİ "
~ DERBİ SONRASI BASIN TOPLANTISI; ONUR ALTUN ~
" Böylesine güzel bir derbiyi bu şekilde farklı skorla kazandığımız için öncelikle takımımı kutluyorum. Oyuncularımın hepsini ve teknik heyette bulunan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Skor gayet açıklayıcı oldu. Maçtan önce Ersun hocanın Drogba'yı zayıf halka olarak söylemesi onu çok kızdırmış olsa gerek maçta 2 gol atarak Ersun Yanal'a güzel bir cevap verdi. Aslında bu durum beni çok keyiflendirdi. Drogba umarım uzun yıllar takımıma hizmet verecektir. İlerde kendisinden antrenör olarak faydalanmak istiyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum bizi maç boyunca destekledikleri ve bir dakika bile susmadıkları için bu galibiyette payları büyüktü. İnşallah sezon sonunda herkesin istediği olacak ve Galatasaray'a 4.Yildizi kazandırarak şampiyon yapacağız. Teşekkürler arkadaşlar. İyi çalışmalar "
" DERBİDEN SONRA İKİ HAZIRLIK KARŞILAŞMASI YAPTIK "
~ Galatasaray - İstanbulspor ~
~ Galatasaray - Balıkesirspor ~
" STSL 8.HAFTA; Kardemir Karabükspor - Galatasaray "
~ Maç Öncesi ~
~ Maç Kadroları ve Takımların İlk 11'leri ~
~ Maç Sonucu ve İstatistikler ~
" ALTUN YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR "
Galatasaray derbi öncesi ve derbi sonrası performansıyla dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Takım yenilmezlik serisini koruyarak Spor Toto Süper Lig de adeta rakiplerine korku saçıyor.
" ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU; GALATASARAY - MANCHESTER UNİTED "
~ En Büyük Avrupa Kim Galatasaray'mı ? Manchester United'mı ? ~
~ Maç Öncesi ve İlk 11'ler Elimize Ulaştı ~
Galatasaray müthiş mücadelede 78.dakika da yaptığı faullere devam ederek oyundan atıldı. İkinci sarı karttan kırmızı kart gören oyuncumuz cezalı duruma düştü...
" ultrAslan; HEP DESTEK TAM DESTEK "
Alınan galibiyetler ve güzel sonuçlar sonrası TT Arena stadında adeta tribünde şov yapan Galatasaray taraftarı Manchester United'e yaptıkları kareografıyle adeta herkesi büyüledi. Onur ALTUN'a büyük destek veren sarı kırmızılı taraftarlar sezon sonunda şampiyon olacaklarına şimdiden çok güveniyorlar.
" STSL 9.HAFTA; Galatasaray - Trabzonspor"
~ Maç Öncesi ~
~ Kadrolar ve Muhtemel 11'ler Elimize Ulaştı ~
~ Maç Sonunda Basın Toplantısı; Onur ALTUN ~
" Maçta çok güzel çekişme vardı. Tam olarak zevk aldığım bir mücadele yaşadım diyebilirim. 3 puanı almak çok güzel tabiki oyuncularımı tebrik ediyorum. Galibiyetlerimize devam edip şampiyonluğu sezon sonunda taraftarımıza hediye edeceğiz ve 4.yildizi alacağız "
Not: Mesajlarıyla konuya destek veren arkaşlara çok teşekkür ediyorum.
Lütfen Konuya Girip Bakıyorsan Bir Yorumu Çok Görme... [ EMEĞE SAYGI ]
Takım vitesi 5'e takmış gidiyor.Daha da iyi olur zamanla..