Teşekkürler herkese. İlk önce personel kadrosunu şöyle bir gözden geçirdik ve full değiştirdik.
Ardından hemen gerekli yerlere transferlerimi yaptım. Birazdan tanıtmaya başlıyorum.
Hedeflerimden bahsetmek gerekirse kısa vadeli 3 sene üst üste Şampiyonlar Ligine katılmayı düşünüyorum. Ardından finans rahatlayınca Real & Barcelona hegomanyasına son vereceğim.
Mario Pugliese
1 Milyon €'ye aldık. Geleceğimizin orta sahası olacak. Zaten kötüye giden orta sahamız için iyi bir takviye oldu.
Will Hughes
11 Milyon €'ye aldık. Pugliese gibi geleceği sağlamlaştırmak + şuanda rotasyon olmak amacıyla aldım. Pugliese kiralık gidecek Hughes kalacak şans bulacak.
Eder Alvarez Balanta
7.5 Milyon €'ye aldık. Defansta sorunlar vardı ve star gerekiyordu Şampiyonlar Ligi için. Bu yüzden bütçemize göre alınabilecek en iyi futbolcuydu.
--
Gonzalo Castro aramızdan ayrıldı. 6.5 M'ye Spartak Moskovanın yolunu tuttu.
--
Şampiyonlar Ligi Eleme Rakibimiz : AC Milan
İyi başladık sonra kontrol ile oyunu tuttuk. İlk yarıda gelen goller ile rahatladık. Artık tur kesin gibi.
--
Liga BBVA
Açılış maçında mücadele edebilecek bizi zorlayabilecek bir deplasman vardı. Kolay geçtik. Güzel başladık, aynı şekilde devam etmemiz gerek. Ayrıca maçtan sonra Griezmann maalesef 1 ay sakatlandı.
--
Champions League
Milan bu maçta biraz daha iyiydi, gol bulabildiler.
Grubumuz;