Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Umarım keyifli bir kariyer yapabilirim
- Hazırlık Maçlar -
Genel olarak çok iyi maçlar çıkardığımızı söyleyebilirim. Taktiksel olarak denemeler yaptığımız için biraz sıkıntılı maçlarda oldu ve haliyle kolay maçlarımızda kısacası acısıyla tatlısıyla hazırlık dönemi bitti.
Kanat oyuncu olarak takımda epey eksik var. Birkaç oyuncu ile iş götürülemez bende epey uğraşlar sonucu uygun fiyata iyi bir oyuncu alabildim. Umarım düşündüğüm gibi olurda iyi fiyata gelir sağlar veya katkı!
Barcelona'dan yetişmiş ve gelecekte takıma iyi bir katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Biraz zorladı ama elinden sonunda takıma katıldı!
Güncelleme'den önce uygun fiyata aldığım oyuncu güncellemeden sonra epey değerli olmuş. Yaklaşık bi 5 külüp ile rekabete girdik ama kazanan ben oldum!
Not : 3 Transfer'de aylık ödeme olarak ayarladım. Malum pek paramız yok...
1. Hafta
Ligin ilk haftası bu maç olmamalıydı. Zorlu bir deplasmandı ve öylede oldu. Rakip oynadı biz izledik ve sonucu böyle oldu.
2. Hafta
Taktik hala oturmadı ve oyuncular arasında iletişim sıfır. Hatalı pasları geçtim yediğimiz 2 golde'de kalecimizin büyük bir hatası var ve böyle giderse ligin averaj takımı olabiliriz!
3. Hafta
Keyifli bir mücadele oldu. Taktik yavaştan oturmaya başladı ve oyuncularda bu stile alıştı. Umarım böyle devam eder!
1. Tur
Kolay bir maçtı fakat defansif hatalarımız yüzünden yediğimiz 2 gol ile maç uzatmaya gitti. Haliyle erken bitirebileceğimiz bir işi uzattık!