aynı Sorun bende de var. Bende aynı konuyu açacaktım ama madem böyle bir konu var bende anlatayım....

FM 14 oynayanlar bilirler Türkiyede yabancı krizi olduğundan Türk oyunculara yöneldim ve Almanyadaki gurbetçilere sarmış durumdayım. Arama yaparken Schalke 04'te oynayan Kaan Ayhan'ı gördüm ve beni benden aldı. Profili gerçekten çok başarılı... Gelmeme ihtimalini düşünerek te medyaya demeç verdim ve oyuncuyu almakta nekadar hırslı olduğumu gösterdim ardından oyuncu Galatasaray'da oynayabileceğini fakat bunun için teklif yapmamı istedi.(Galatasaray'ı yönetiyorum) Bende kulübüne teklifi yaptım neyse anlaştık fakat kontrat görüşmelerine başlayamıyorum. Kesinlikle olmuyor. Ne yaptıysam beceremedim. Aynı sorunu Leverkusen'de oynayan Emre Can'da da yaşıyorum. Profilinde ne yazıyor bilmiyorum ama Emre Can'ın GalataSaray taraftarı olduğunu biliyorum. Bunun bir çözümü yokmu arkadaş. Belki çıldırdım belki senelik 10 M €'yu gözden çıkardım ve baştan çıkarıp alacağım. Neden izin vermiyor oyun...???