1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: [Beşiktaş JK] - Vodafone Arena'ya Geçiş Tarihi

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post

CA/PA'ya gelince. Bu verilerin oyuncu disi personellerde yegane etkisi o kisilerin calisabilecegi kulupleri belirlemek. Baska hic bir islevleri yok. Aziz Yildirim icin ayni karsilastirma yapildiginda da yazmistim. Unal Aysal Avrupa'da bir kulubu alip baskani olsa sasirirmisiniz? Ben sasirmam. Bunu Aziz Yildirim veya Fikret Orman yaparsa sasiririm. Cunku ikisinin de Fenerbahce veya Besiktas'tan daha yuksek itibarli bir kulubu satin alip o kulubu yonetecegini ongoremiyorum.
    Bu Kısmı Tam Anlayamadım. Şimdi Ünal Aysal Başka Bir Ülkede Takım Satın Almasını/Yönetmesini Hangi Kriterlere Dayandırdınız. Yok Yani Aysal'ın Aziz Yıldırım ve Fikret Orman'dan Farklı Bilmediğimiz Başka Özellikleri mi Var ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Kısmı Tam Anlayamadım. Şimdi Ünal Aysal Başka Bir Ülkede Takım Satın Almasını/Yönetmesini Hangi Kriterlere Dayandırdınız. Yok Yani Aysal'ın Aziz Yıldırım ve Fikret Orman'dan Farklı Bilmediğimiz Başka Özellikleri mi Var ?
    Ne yazsam yanlış anlaşılacak, sanki kendisine laf etmişim gibi bir savunma mekanizması devreye girecek.

Kısacası bu başkanlardan ikisi yerel yazarak kısa kesiyorum.
    Bundan ne gibi bir sonuç çıkartmak isterseniz çıkartın.

Mesaj Yetkileri