@Spy.94 Teşekkurler.
@rexpo1994 Teşekkürler.
@Banega Teşekkürler.

Öncelikle tekrardan merhaba.
Fotoğraf paylaşımlarını 5er maç halinde toplu şekilde koymayı planlıyorum.
Önem taşıyan bilgileri tek olarak göstereceğim.

Başlayalım , inşallah takip edilen bir kariyer olur.

Sezon Öncesi Hazırlık ve Avrupa Ligi

Hajduk Split 1. ve 2. Maç

Transfer Geçmişi

Not : Bir başka transfer söz konusu olmayacağı için bitime zaman olsada şimdiden transfer geçmişini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Maçlardan söz açarsak hazırlık maçlarında performansımız gayet iyiydi kondisyon açısından zayıf kaldığımız için sonuca varamadık . Boca maçı 2-0 mağlubiyetten yedek takımın gayreti doğrultusunda 2-2 sonuclandı.

Vs.. herkez Avrupa Ligi maçını soruyordur, istatisklere bakıldığında turu bizim hakettiğimiz göze çarpıyor ve geçemediğimiz için oldukça mutsuzum.
İlk maçta performansımız yeterince iyi olmadığını kabul ediyorum fakat 2.maçta tam değişiklik ekranına girmişken Serdar Aziz efendiyi oyundan almış onaylama butonuna bastığım anda OYUNDAN ATILDI yazısını gördükten sonra turun gideceği hissine çoktan zaten kapılmıştım.
Nitekim beyfendinin yapmış olduğu penaltıdan ilk golü yiyor, 10 kişi devam ederken 2.golüde kalemizde gördükten sonra bir ümit içime doğduran gol geldikten sonra Enes kardeşimin genç yaşında harcadığı fırsatlar saç baş yoldurarak turu Hırvat ekibine verip evimizin yolunu tuttuk.
Serdar efendiye 2 hafta maaş kesintisini verdikten sonra önümüzde lig maçına odaklandık.

Umarım transferleri yerinde bulmuşsunuzdur.
Teşekkürler kariyeri takip eden arkadaşlar için.
Yarın ssler ile devam.